Κάντε λήψη του iOS 13 Beta 1 χωρίς λογαριασμό προγραμματιστή

0
Η Apple έχει μόλις δυο ημέρες πριν κυκλοφόρησε την πρώτη beta του iOS 13 στους προγραμματιστές. Δείτε πιο κάτω πώς μπορείτε να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε το iOS 13 Beta 1 στο iPhone, το iPad και το iPod touch.  
Το iOS 13 έρχεται με πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, αλλά η τρέχουσα εκδοσή εξακολουθεί να είναι beta για τους προγραμματιστές με ότι συνεπάγεται για αυτό. Αυτές οι εκδόσεις είναι γνωστό ότι έχουν καποια σφάλματα, δυσλειτουργίες και ευπάθειες, γεγονός που δεν το καθιστά ακατάλληλο για χρήση από τον μέσο χρήστη.

Παρόλο που μπορείτε να κατεβάσετε την beta έκδοση των προγραμματιστών, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να μπορέσει ο καθένας να το εγκαταστήσει επίσημα στο iPhone, το iPad ή το iPod.
Οι εκδόσεις beta προορίζονται μόνο για προγραμματιστές, ώστε να μπορούν να δοκιμάσουν και να τελειοποιήσουν τις εφαρμογές και τα παιχνίδια τους σύμφωνα με το νέο λογισμικό.

Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να περιμένετε την πρώτη δημόσια ενημέρωση beta, me την οποία η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό στο τέλος αυτού του μήνα. Στη συνέχεια, η Apple θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εκδόσεις έως ότου η τελική σταθερή απελευθέρωση λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο.

Πιο κάτω θα βρείτε στους αντίστοιχους συνδέσμους το λειτουργικό του ios 13 για τη συσκευή που σας ενδιαφέρει και θα πρέπει να το κάνετε εγκατάσταση με τον υπολογιστή σας.


iOS 13 Beta 1 ΛήψηΔημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !