Με το iOS 13 μπορείτε να σαρώσετε μια γερμανική ταυτότητα στο iPhone σας

0
Με το iOS 13 όπως έχουμε ξανά αναφερθει ανοίγει λίγο περισσότερο το τμήμα του NFC η Apple και οι κυβερνήσεις προσαρμόζονται για να προσφέρουν την υποστήριξή του σε όσους έχουν iPhone.  
Θα είναι ήδη δυνατή η σάρωση της ετικέτας NFC μιας κάρτας του στην Ιαπωνία , όπως μπορούμε να κάνουμε και στο Ηνωμένο Βασίλειο με ένα διαβατήριό.Και τώρα σειρά έχει η Γερμανία.

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι το iOS 13 θα σαρώνει μια εθνική ταυτότητα, μια άδεια παραμονής και ένα βιομετρικό διαβατήριο στο iPhone. Αυτό θα διευκολύνει τους Γερμανούς να ελέγχουν την ταυτότητά τους στο διαδίκτυο, καθώς και να διευκολύνουν τη χρήση καρτών στα αεροδρόμια. Επιπλέον, η εφαρμογή AusweisApp2 της κυβέρνησης θα υποστηρίξει αυτήν την λειτουργία από το iOS 13 με μια μελλοντική ενημέρωση.

Όπως προαναφέρθηκε, το iOS 13 επεκτείνει την υποστήριξη του NFC σταδιακά σε περισσότερες υπηρεσίες. Η Apple την έχει κρατήσει για πολύ καιρό κλειδωμένη για να την χρησιμοποιήσει για την Apple Pay υπηρεσία της. Η κατάσταση απεμπλοκής σήμερα θα προσφέρει νέες χρήσεις, αλλά η Apple θα εξακολουθεί να έχει το πρώτο λόγο να εγκρίνει τις εφαρμογές κατά περίπτωση.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών εξηγεί ότι αυτός και άλλες χώρες έχουν συζητήσει με την Apple για το ότι η χρήση του NFC πρέπει είναι πιο ανοικτή. Μπορούμε επομένως να φανταστούμε ότι και άλλες χώρες θα διαχειριστούν την καινοτομία του iOS 13.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !