Ο Λόγος για τον οποίο το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus δεν λαμβάνουν το Ios 13

0
Το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus ήταν τα πρώτα δύο iPhone που έχουν μεγάλες οθόνες. Ήταν η πρώτη είσοδος της Apple στην αγορά phablet, η οποία κατά την εποχή εκείνη κυριάρχησε η Samsung με τη σειρά Galaxy Note.
Τόσο το iPhone 6 όσο και το iPhone 6 Plus ήταν επίσης σύμβολο της Apple για να σπάσει τη δική της παράδοση να έχει ένα τηλέφωνο που μπορεί να κρατηθεί μόνο με το ένα χέρι. Ένας από τους λόγους για τους οποίους πήρε τόσο πολύ για την Apple να βγει με τη δική τους phablet είναι επειδή ο Steve Jobs δεν θα συμφωνούσε με την ιδέα του iPhone που είναι δύσκολο να κρατηθεί με μόνο ένα χέρι.

1) Το μέγεθος της Ram δεν είναι αρκετό.

Η Apple έθεσε την πτέρυγα τον περασμένο χρόνο κατά τη διάρκεια της εισαγωγής του ios 12 για να υποστηρίξει και να δώσει την ενημέρωση του ios έως και 5ετούς μοντέλου iPhone. Το iPhone 5S που κυκλοφόρησε το 2013 πήρε την ενημέρωση του ios 12.


2) Ενίσχυση στις πωλήσεις.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι πιθανότατα η Apple επιθυμεί να ενισχύσει τις πωλήσεις, επειδή όταν η Apple παρουσίασε το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus το 2014, υπήρχαν τόσοι πολλοί άνθρωποι που αναβάθμισαν το τηλέφωνό τους. Όχι μόνο οι χρήστες iPhone, αλλά και οι χρήστες των Android. Με την μη ενημέρωση του ios 13 στο iPhone 6 και στο iPhone 6 Plus, η Apple ελπίζει ότι οι άνθρωποι που εξακολουθούν να κατέχουν και χρησιμοποιούν iPhone 6 και iPhone 6 Plus θα αναβαθμίσουν στο iPhone τους στο τελευταίο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !