Τα IPhone, iPad και Apple TV έχουν προσθέσει πλήρη υποστήριξη για gamepads του Xbox και του Sony PlayStation

0
Στις συσκευές με το iOS 13 και στο iPadOS, δεν μπορείτε μόνο να ξεκινήσετε παιχνίδια για τις δημοφιλής κονσόλες, αλλά και να τα παίξετε με τη βοήθεια των αυθεντικών gamepads. Είναι σημαντικό μόνο ότι όλες οι συσκευές να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο του Wi-Fi.   
Τον Μάρτιο, η Sony κυκλοφόρησε την εφαρμογή Remote Play, η οποία σας επιτρέπει να αναπαράγετε πολλά παιχνίδια του PlayStation στο iPhone και το iPad. Τώρα, το DualShock 4 μπορεί επίσης να συνδεθεί με ένα smartphone ή ενα tablet.Το  MacRumors έχει δοκιμάσει ήδη το νέο αυτό  χαρακτηριστικό παίζοντας  το Kingdom Hearts 3. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου παράπονα από τις δοκιμές.

Το Remote Play δεν είναι η μοναδική εφαρμογή που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα gamepads για να παίζετε παιχνίδια στο smartphone σας. Η υπηρεσία του Steam για το iOS σας δίνει αυτή τη δυνατότητα . Η Microsoft εργάζεται για δική της εφαρμογή, αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι ακόμα άγνωστη.

Η νέα έκδοση των TVOS και των παιχνιδιών από τον κατάλογο της Apple Arcade υποστηρίζεται επίσης από τα gamepad Sony και Xbox.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !