Ο διάδοχος του iPhone XR θα έχει μια μεγαλύτερη μπαταρία

0
Ο διάδοχος του iPhone XR, ο οποίος η Apple θα ανακοινώσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην κεντρική παρουσίαση, θα έχει καλύτερη αυτονομία από τον προκάτοχο του.
Πράγματι, η Apple θα προετοίμαζε ένα μοντέλο με μεγαλύτερη χωρητικότητα και οι πληροφορίες μεταδίδονται από κορεατικά μέσα ενημέρωσης. 
Η μπαταρία του iPhone XR του 2019 θα είναι 3110 mAh, όπου στο τρέχον iPhone XR είναι 2942 mAh. Το κέρδος από τη μια γενιά στην επόμενη θα ήταν 5.71%. Η μεγαλύτερη χωρητικότητα και ο νέος επεξεργαστής A13 που καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια θα κρατούν λίγο περισσότερο χρόνο.

Το νέο iPhone XR θα έχει ακόμα μια μπαταρία με κυψέλη σε σχήμα Ι, όπως και στο iPhone X, το iPhone XS και το iPhone XS έχουν μπαταρία με δύο κυψέλες τύπου L. Οι διάδοχοι του iPhone XS και του iPhone XS Max που αναμένονται να διατηρήσουν αυτήν τη μορφή.
Η μαζική παραγωγή της μπαταρίας για το iPhone XR 2019 θα ξεκινήσει από τον κινέζο προμηθευτή Ameperx Technology Limited. Από την άλλη πλευρά, η παραγωγή για τις μπαταρίες των διαδόχων του iPhone XS και του iPhone XS Max δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !