Πώς να κανετε Jailbreak στο Apple TV

0
Σήμερα, θα δούμε πώς να κάνετε jailbreak σε ένα Apple TV 4 στο tvOS 12.1.1!
Όπως και με το jailbreak του Chimera A12 στο iOS 12 που κυκλοφόρησε πρόσφατα , και αυτό το εργαλείο χρησιμοποιεί τα ίδια εκμεταλλεύσιμα.  
Στην πραγματικότητα, η ομάδα του Electra συνεργάστηκε με το nitoTV για να καταστήσει το Chimera πλήρως συμβατό με το firmware της Apple το tvOS 12. Δυστυχώς όμως, η Apple TV 4k ή 4η γενιά θα πρέπει να τρέχει το tvOS 12 έως 12.1.1. Αυτό το jailbreak δεν είναι συμβατό με το tvOS 12.3. και δεν μπορείτε να jailbreak στο tvOS 12.3 ακόμη. Επίσης, αυτό λειτουργεί μόνο με την 4η γενιά του Apple TV και όχι με την τελευταία Apple TV 4k.

Τι θα χρειαστείτε για να κάνετε Jailbreak στο Apple TV 4

1) Ενα player της Apple με συμβατή έκδοση του tvOS.
2) Είτε ένα PC είτε ένα Mac για να αναπτύξετε την εφαρμογή του jailbreak.
3) Ένα καλώδιο τύπου USB-C σε USB τύπου A (ή USB-C σε USB-C αν έχετε νεότερο υπολογιστή).
4) Την εφαρμογη himera tvOS 12 jailbreak και το Cydia Impactor.
5) Ένα καλώδιο HDMI (για προφανείς λόγους).

Βήμα 1: Κατεβάστε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Chimera του tvOS 12 jailbreak και το Cydia Impactor από τους συνδέσμους λήψης.

Βήμα 2: Συνδέστε το Apple TV στον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB-C και συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας της συσκευής στο ρεύμα.

Βήμα 3: Αφού το iTunes αναγνωρίσει την συσκευή ανοίγοντας αυτόματα, κλείστε το. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Cydia Impactor και σύρετε το jipbreaker Chimera .ipa (app) στο παράθυρο του cydiaimpactor.

Σημείωση για το macOS : Κατεβαστε το .dmg Cydia Impactor  και σύρετε το πρόγραμμα στο φάκελο των εφαρμογών σας. Εάν λάβετε ειδοποίηση για το ενδεχόμενο να μην  μπορειτε ανοίξετε το Cydia Impactor, θα πρέπει να το επιτρέψετε για να ξεκινήσει. Εκκινήστε την εφαρμογή "Προτιμήσεις συστήματος => Ασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων και κάνετε αποδοχή.

Σημείωση για τα Windows : η λήψη θα έρθει σε μορφή .zip. Θα χρειαστεί να εξαγάγετε το  Cydiaimpactor από το αρχείο zip. Συνιστούμε την εξαγωγή του προγράμματος στην επιφάνεια εργασίας σας, καθώς θα είναι εύκολη η πρόσβαση. Μην εκτελείτε το πρόγραμμα ως διαχειριστής επειδή θα απενεργοποιήσει τη δυνατότητα μεταφοράς αρχείων στη διεπαφή. Απλά εκτελέστε το Cydia Impactor όπως θα κάνατε με μια κανονική εφαρμογή.

Βήμα 4: Μεταφέρετε την εφαρμογή "Jailbreak Chimera" για το tvOS στη διεπαφή Cydia Impactor. Εισαγάγετε το Apple ID, ακολουθούμενο από τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο "OK" όταν σας ζητηθεί. Σε αυτό το σημείο, το πρόγραμμα χρησιμοποιεί την αυτοματοποιημένη υπηρεσία διανομής εφαρμογών της Apple. Οι πληροφορίες του λογαριασμού σας δεν συλλέγονται ούτε από τον Saurik (ο δημιουργός του Impactor) ούτε από οποιουδήποτε διακομιστή εκτός από την Apple.

Σημείωση : εάν το αναγνωριστικό Appel σας διαθέτει επαλήθευση σε δύο βήματα, θα πρέπει να το απενεργοποιήσετε νωρίτερα. Ωστόσο, για λόγους απλότητας, συνιστούμε να δημιουργήσετε ένα ολοκαίνουργιο αναγνωριστικό της Apple.

Βήμα 5: Συνδέστε την Apple TV στην τηλεόρασή σας μέσω καλωδίου HDMI και ξεκινήστε την εφαρμογή του Chimera. Αν έχετε ακολουθήσει σωστά όλα τα βήματα, θα πρέπει να είναι η πρώτη εφαρμογή στην αρχική οθόνη της τηλεόρασής σας.

Βήμα 6: Κάντε κλικ στο Jailbreak χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της Apple TV. Όταν η Apple TV σας επανεκκινήσει, θα χρειαστεί να ξαναρχίσετε την εφαρμογή jailbreak Chimera. Για δεύτερη φορά, κάντε κλικ στο jailbreak και θα λάβετε ένα μήνυμα που θα λέει "OpenSSH Running". Αυτό είναι υπέροχο, σημαίνει ότι η Apple TV σας είναι jailbroken!

Συγχαρητήρια μετά το ξεκλείδωμα του Apple TV (θα εμφανιστεί σαν να γίνεται επανεκκίνηση), θα μεταφερθείτε στην εφαρμογή του nitoTV. Για όσους είναι εξοικειωμένοι με το jailbreaking στο iOS, το nitoTV είναι το Apple Jailbreak ισοδύναμο του Cydia ή του Sileo για το iOS.

Apple TV Jailbreak εργαλεία

Αμέσως σας συνιστούμε να εγκαταστήσετε τις Ενημερώσεις Block Block στο εσωτερικό της εφαρμογής jitobreak του nitoTV. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το πακέτο θα σας αποτρέψει από τυχαία ενημέρωση της Apple TV σας. Η εγκατάσταση του KODI στην Apple TV είναι επίσης δυνατή μετά από jailbroken μέσω nitoTV και φυσικά πολλές άλλες καταπληκτικές εφαρμογές που δεν είναι του παρόντος εδώ.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !