Το jailbreak του AppleWatch είναι σχεδόν έτοιμο για τους χρήστες

0
Το Apple Watch έχει παραμείνει για περισσότερα από 4 χρόνια στην κυκλοφορία, αλλά δεν έχουμε ακόμα δει ένα δημόσιο jailbreak για τη φορητή συσκευή της Apple.  
Στο παρελθόν έχουμε δει πολλά στιγμιότυπα όπου οι χάκερ ήταν σε θέση να κάνουν «jailbreak» με επιτυχία το watchOS , αλλά κανένας από αυτούς τους τρόπους jailbreak δεν ήταν σε θέση να γίνει mainstream.

Αυτό φαίνεται να αλλάζει τώρα καθώς ο προγραμματιστής και ο hacker @ethanpepro ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται σε ένα jailbreak watchOS 5 που ονομάζεται brenbreak, το οποίο θα κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2019. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του jailbreak, το brenbreak jailbreak έχει ένα μήνυμα για τους χρήστες δηλ. "Ελευθερώστε το ρολόι της Apple".

Υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες στον ιστότοπο, όπως αποκαλύπτει ότι το brenbreak θα υποστηρίξει όλα τα μοντέλα της Apple Watch που τρέχουν watchOS 4.0 μέχρι το watchOS 5.1.2.

Η Apple έχει ήδη κυκλοφορήσει το watchOS 5.2.1, πράγμα που σημαίνει ότι όσa έχουν ενημερωθεί για αυτό δεν θα είναι πλέον σε θέση να επωφεληθούν από το brenbreak όταν κυκλοφορήσει, εκτός και αν o @ethanpepro είναι σε θέση να προσθέσει υποστήριξη για εκδόσεις watchOS που κυκλοφόρησαν μετά το 5.1.2.

Έχοντας τη δυνατότητα να κάνουμε jailbreak το watchOS θα ανοίξει περισσότερες δυνατότητες για τους χρήστες των Apple Watch, οι οποίοι δεν ήταν σε θέση να προσαρμόσουν τη συσκευή τους από τότε που ξεκίνησε. Με το jailbreak, οι χρήστες θα μπορούν να εγκαθιστούν θέματα ρολογιών τρίτων, να λαμβάνουν θέματα ρολογιών σε παλαιότερα μοντέλα, να εγκαθιστούν εφαρμογές που δεν είναι διαθέσιμες στο App Store, να αλλάζουν συμπεριφορά στο watchOS διεπαφή και πολλά άλλα.

Μπορείτε να ακολουθήσετε την ανάπτυξη του brenbreak στην επίσημη ιστοσελίδα εδώ .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !