Επίδειξη δύναμης από τους προγραμματιστές με jailbreak και στο ios 13

0
Μεγάλη δραστηριότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στη κοινότητα του jailbreak! Λίγες ώρες μετά την επιτυχημένη προσπάθεια για jailbreak της beta του iOS 12.4 , σειρά έχει τώρα η beta του iOS 13 που και αυτό είναι πλέον jailbroken.  
Στην εκμετάλλευση συμμετείχε η IBSparkes, η οποία συνεργάστηκε με τον CoolStar με το jailbreak της Chimera για το iOS 12. Η φωτογραφία παρουσιάζει ένα iPhone 8 με την πρώτη beta του iOS 13 (που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα για τους προγραμματιστές). Ο Cydia είναι επίσης σε λειτουργιά για να εγκαταστήσει οποιοδήποτε tweak.Αν και αυτός δεν είναι ο στόχος εδώ, η εκμετάλλευση είναι ιδιαίτερα σημαντική για το iOS 13 jailbroken όπου αποδεικνύεται σε κάθε περίπτωση ότι ο Cydia φαίνεται να λειτουργεί ήδη με τη νέα ενημέρωση του iOS.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τα ελαττώματα ασφαλείας που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αυτού του jailbreak στο iOS 13. Στην πραγματικότητα, δεν είναι αδύνατο να είναι τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιούνται για το jailbreak του iOS 12.4 beta.

Θα δούμε σύντομα ένα jailbreak του iOS 13; Δεν πρέπει να είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι, αφού η τελική έκδοση του λειτουργικού συστήματος θα είναι διαθέσιμη μόνο τον Σεπτέμβριο. Το jailbreak του iOS 13, λογικά δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθεί, πριν από αυτή την ημερομηνία σε καμιά περίπτωση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !