Το MacOS Catalina μπορεί να εγκατασταθεί σε "παλιούς" Mac με ένα τέχνασμα

0
Το MacOS Catalina υποστηρίζει πολλούς υπολογιστές Mac. Στην πραγματικότητα, όλα τα MacOS που είναι κατάλληλα για το MacOS Mojave είναι επίσης κατάλληλα και για το MacOS Catalina.  
Όμως, μερικοί άνθρωποι έχουν ένα "παλιό" μηχάνημα και θα ήθελαν να εγκαταστήσουν το νέο λειτουργικό σύστημα. Εδώ μπαίνει ένα ειδικό τέχνασμα από ένα μεμονωμένο προγραμματιστή.

Ο Dosdude1 προσφέρει πάλι φέτος μια λύση για την εγκατάσταση της νέας έκδοσης του macOS σε περισσότερα μηχανήματα. Ο συντάκτης δηλώνει ότι έχει δημιουργήσει μια πρώτη beta, που είναι ήδη διαθέσιμη στον ιστότοπό του. Διευκρινίζει ότι πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση επειδή δεν περιλαμβάνει τα απαραίτητα "μπαλώματα" για τις λειτουργίες του συστήματος. "Θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για δοκιμές", λέει, περιμένοντας την τελική έκδοση.

Μεταξύ των άλλων περιορισμών που ισχύουν προς το παρόν, υπάρχει η ανάγκη να έχουμε ένα Mac που να μπορεί να ξεκινήσει σε έναν τόμο APFS και να εισάγει την ακόλουθη εντολή στο Terminal για εγκατάσταση: sudo nvram boot-args="-no_compat_check" . Εάν αυτό δεν λειτουργεί, αφαιρέστε το sudo .

Υπενθυμίζουμε ότι αυτοί είναι οι Mac που υποστηρίζονται επίσημα από το MacOS Catalina (η τελική έκδοση του οποίου θα φτάσει το φθινόπωρο):

MacBook 2015 ή νεότερο
MacBook Air 2012 ή νεότερο
MacBook Pro 2012 ή νεότερο
Mac mini 2012 ή νεότερο
iMac 2012 ή νεότερο
iMac Pro 2017 ή νεότερο
Mac Pro 2013 ή νεότερο


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !