Safari Technology Preview: Η Apple κυκλοφόρησε την έκδοση 86

0
Η Apple προσφέρει σήμερα την 86η έκδοση του Safari Technology Preview . Αυτή είναι η πειραματική έκδοση του Safari για να δώσει στους προγραμματιστές μια γενική εικόνα για τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται. 
Για αυτήν την έκδοση, η Apple αναφέρει ότι έχει επικεντρωθεί στα σημεία συμβάντων, JavaScript, WebAssembly, WebRTC, Web API, CSS, Ασφάλεια, Πειραματική γλώσσα σκίαση ιστού (WHLSL), WebGPU και Web Inspector.

Οι προγραμματιστές καλούνται να διαβάσουν τις πλήρεις αλλαγές στον ιστότοπο της Apple . Η λήψη γίνεται κάνοντας κλικ εδώ για MacOS Mojave και κάνοντας κλικ εδώ για macOS Catalina (επί του παρόντος διατίθεται σε έκδοση beta για προγραμματιστές). Μεταβείτε στις Προτιμήσεις συστήματος=>Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη της νέας ενημερωμένης έκδοσης, εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει προηγούμενη έκδοση της προεπισκόπησης Safari Technology Preview.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !