Υπερσύγχρονα smartphones: Η Apple και άλλοι κατασκευαστές παρουσίασαν πτώση κατά το πρώτο τρίμηνο

0
Η αγορά των smartphone υψηλού επιπέδου και τα αποτελέσματα των πωλήσεων έλαβαν χώρα το πρώτο τρίμηνο. Οι μετρήσεις μας δείχνουν πως μειώθηκαν κατά 8% σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέταξε η Research Counterpoint .  
Αυτή η πτώση σχετίζεται εν μέρει με την Apple η οποία έχει πέσει κάτω από τις άλλες με πωλήσεις κάτω κατά 20% για το iPhone, σε σύγκριση με τις αρχές του 2018.

Παρά την πτώση αυτή, η Apple παραμένει ο μεγαλύτερος πωλητής των smartphone υψηλής τεχνολογίας με μερίδιο 47%. Σχεδόν ένα premium smartphone από τα δύο είναι ένα iPhone, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό από μόνο του. Η Apple ακολουθείται από τη Samsung που έχει μερίδιο 22% και η οποία έχει δει μια άνοδο στις πωλήσεις χάρη στο Galaxy S10. Στη συνέχεια, η Huawei βρίσκεται στην τρίτη θέση με 16%. Τα premium smartphones της είναι οι σειρές P και Mate

Η κορυφαία αγορά smartphone δεν είναι απλή για τα εμπορικά σήματα, επειδή οι τιμές είναι υψηλές και το κοινό στρέφεται ολοένα και περισσότερο προς τηλέφωνα χαμηλής ή μεσαίας κατηγορίας, δεδομένης των δυνατοτήτων που προσφέρουν .

Όσον αφορά την κατάταξη ανά περιοχή, η Apple είναι η πρώτη μάρκα premium στη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή και τη Δυτική Ευρώπη. Η Samsung είναι η πρώτη στη Λατινική Αμερική, στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (ΕΟΚ) και στην Ασία-Ειρηνικό (χωρίς την Κίνα). Τέλος, η Huawei είναι η πρώτη στην Κίνα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !