Ο Tim Cook απαντά στους υπαλλήλους για να τους καθησυχάσει για την αποχώρηση του Jony Ive

0
Ο Tim Cook έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους υπαλλήλους του μετά την ανακοίνωση της αναχώρησης της Jony Ive .   
Ο σχεδιαστής που έφτασε στην εταιρία το 1992 και ο οποίος φρόντισε για το σχεδιασμό του iPhone, Mac, Apple Watch και άλλων προϊόντων, θα αφήσει την εταιρεία σε λίγους μήνες για να δημιουργήσει το δικό του στούντιο σχεδιασμού.

Σύμφωνα με τον Tim Cook, "οι συνεισφορές του Jony είναι θρυλικές", είτε για τα σχέδιά του στη δεκαετία του '90, το iPhone και "ίσως το πιο φιλόδοξο έργο του, το Apple Park, όπου έβαλε τόσα πολλά σχέδια ενέργειας τα τελευταία χρόνια " . Το αφεντικό της Apple λέει "να είμαι περήφανος που καλώ τον Jony φίλο και όσους τον γνωρίζουν γνωρίζουν ότι οι ιδέες και οι περιέργειές του είναι ατελείωτες" .

Ο Jony Ive μοιάζει ιδιαίτερα με την ομάδα με την οποία εργάστηκε για χρόνια, μέχρι το σημείο που θεωρεί μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες του. Ο Tim Cook προσθέτει ότι ο Evans Hankey (αντιπρόεδρος βιομηχανικού σχεδιασμού) και ο Alan Dye (αντιπρόεδρος σχεδίασης διεπαφών) θα αναλάβουν και θα στηρίξουν στον Jeff Williams, τον αριθμό 2 της Apple. Ο Tim Cook επισημαίνει επίσης ότι οι Jony Ive και Jeff Williams έχουν συνεργαστεί εδώ και χρόνια, ειδικά για το Apple Watch. Ο αρχηγός της Apple θα ήθελε να καθησυχάσει τους υπαλλήλους ότι η επιλογή να αναφερθεί στον Jeff Williams (ο οποίος δεν είναι σχεδιαστής) δεν αποτελεί πρόβλημα.

"Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος για το συνεχιζόμενο έργο της ομάδας σχεδιασμού και της επικείμενης ομάδας", καταλήγει ο Tim Cook.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !