Η Apple σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τη δημόσια beta του iOS 13, macOS Catalina και tvOS 13

0
Η Apple έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πριν από λίγα λεπτά, καλώντας τους πελάτες της να δοκιμάσουν την πρώτη δημόσια beta του iOS 13 σε iPhone και iPod touch, iPadOS 13 στο iPad, MacOS Catalina σε Mac και tvOS 13 στην Apple TV. 
Η πρώτη beta για τους προγραμματιστές ήρθε σχεδόν πριν από ένα μήνα (3 Ιουνίου). Η δημόσια beta, από την πλευρά της, ήταν διαθέσιμη από την περασμένη εβδομάδα (24 Ιουνίου). Αναμέναμε μια νέα έκδοση για σήμερα το απόγευμα, αλλά δεν κυκλοφόρησε μέχρι τώρα (ούτε για προγραμματιστές ούτε για δημόσιους δοκιμαστές). Αυτή θα είναι πιθανόν αύριο διαθέσιμη.

"Τα δημόσια beta IOS 13, iPadOS, macOS Catalina και tvOS 13 είναι τώρα διαθέσιμα. Ως μέλος του beta λογισμικού της Apple, μπορείτε να λάβετε μέρος στο σχεδιασμό του λογισμικού της Apple δοκιμάζοντας τις προ-εκδόσεις και στέλνοντας μας ανατροφοδότηση ", αναφερει το email. Στη συνέχεια, θα πρέπει να μεταβείτε στη σύνδεση beta.apple.com για να εγγραφείτε και να δοκιμάσετε τα betas.

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν αναφέρεται σε λεπτομέρειες, η Apple υποδεικνύει μόνο σε μικρές επιχειρήσεις ότι είναι ένα "περιορισμένου χρονικό διάστημα λογισμικού της Apple beta σχεδιασμένο για την αξιολόγηση και ανάπτυξη μόνο" και ότι μπορεί να είναι "ελλιπής, να περιέχει ανακρίβειες ή σφάλματα" . Πράγματι, όλα δεν είναι τέλεια στην υλοποίηση του, αλλά η Apple έχει το χρόνο να κάνει τη βελτιστοποίηση αφού η τελική έκδοση θα φτάσει τον Σεπτέμβριο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !