Η Apple ανακοινώνει την άφιξη του HomePod στην Ιαπωνία για αυτό το καλοκαίρι

0
Το HomePod θα κάνει το ντεμπούτο του σε μια νέα χώρα και συγκεκριμένα την Ιαπωνία. Η Apple ανακοινώνει στον ιστότοπό της ότι το συνδεδεμένο ηχείο της Siri θα διατεθεί στο εμπόριο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, χωρίς να υπάρχει ακριβέστερη ημερομηνία. 
Η Apple εχει αναγγείλει ήδη την τιμή που θα είναι 32.800 γιέν, ή 268.8 ευρώ μετά τη μετατροπή. Στην Ευρώπη, το HomePod πωλείται για 329 ευρώ. Γιατί μια τέτοια μεγάλη διαφορά; Επειδή η τιμή που ανακοίνωσε η Apple στην Ιαπωνία δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ, αντίθετα με τη Αγγλία ή άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η ιαπωνική τιμή είναι πολύ κοντά στην τιμή σε δολάρια, η οποία δεν συμπεριλαμβάνει τον ΦΠΑ από προεπιλογή.

Αυτή είναι μια ευκαιρία να υπενθυμίσουμε ότι η Apple έχει μειώσει την τιμή του HomePod τον περασμένο Απρίλιο , παντού στον κόσμο. Η συσκευή, η οποία πωλήθηκε νωρίτερα στα 349 ευρώ, έπεσε στα 329 ευρώ. Δεν είναι η έκπτωση του αιώνα, αυτο ειναι σίγουρο αλλά είναι μια σημαντική μείωση.
Όσο για το λανσάρισμα στην Ιαπωνία, οι Ιάπωνες μπορούν να περιμένουν την πλήρη εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της Siri στη γλώσσα τους, για να ελέγξουν τη συσκευή. Θα επωφεληθούν επίσης από τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 13, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης Handoff και της δυνατότητας αναπαραγωγής 100.000 ραδιοφωνικών σταθμών.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !