Στην Apple, οι εκπαιδευόμενοι έχουν smartphones ... Android

0
Όλοι όσοι εργάζονται στην Apple δεν έχουν απαραιτήτως iPhone, Mac ή Apple Watch. Αυτό ισχύει τουλάχιστον για τους εκπαιδευόμενους. 
Η αποκάλυψη γίνεται από τον John Wu, τον προγραμματιστή του Magisk, ένα εργαλείο που επιτρέπει να ριζώσει στο Android smartphone και έτσι να έχει πολλή πρόσβαση, (κάτι σαν το jailbreak στο iOS).Ο προγραμματιστής έχει αποκαλύψει τον Μάιο ότι θα πάει στην Apple ως εκπαιδευόμενο για τέσσερις μήνες. Αυτό το Σαββατοκύριακο, είπε ότι ήταν έκπληκτος από τον αριθμό των συσκευών Android γύρω του.

"Σήμερα βρισκόμουν στην εκδήλωση εορτασμού της Apple Trainee και κάθισα σε ένα τραπέζι με συνομιλητές. Τότε ανακάλυψα ότι 5 στους 7 ανθρώπους (συμπεριλαμβανομένου μου) στην ομάδα χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα Android . Ο Matthew Harris, ένας άλλος ασκούμενος στην Apple, επιβεβαιώνει ότι βλέπει πολλά smartphones Android γύρω του. "Είδα πολλούς ασκούμενους με το Android! Δεν είναι τόσο σπάνιο όσο νομίζετε » , είπε.

Αντίθετα, ο John Wu επιβεβαιώνει ότι οι εργαζόμενοι έχουν και αγαπημένα προϊόντα της Apple. "Είμαι συγκλονισμένος από τ5α πόσα Apple Watch και τα AirPod είναι εκεί, κυριολεκτικά όλοι στο Apple Park έχουν ένα ζευγάρι . Θα ήταν πλέον ενδιαφέρον να γνωρίζουμε αν οι εκπαιδευόμενοι που τελικά προσλαμβάνονται κρατούν το Android smartphone τους ή μεταβούν σε ένα iPhone.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !