Πώς να κάνετε καραόκε στην Apple TV με tvOS 13

0
Με το tvOS 13, πολλά έχουν αλλάξει, συμπεριλαμβανομένης της Οθόνης Home, τα Screensavers και το κέντρο ελέγχου. 
Το καλύτερο κομμάτι είναι ότι η Apple TV Music app έρχεται τώρα με υποστήριξη πολλαπλών χρηστών, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να προσαρμόσει τις δικές του λίστες αναπαραγωγής και τις ρυθμίσεις του. Παρέχει επίσης ενσωματωμένη λειτουργικότητα στίχων τραγουδιού, γεγονός που καθιστά εύκολη το καραόκε στο σπίτι.

Το τραγούδι θα παίξει με στίχους που συγχρονίζονται σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε ακόμη και να μετακινηθείτε πάνω και κάτω στους στίχους των τραγουδιών για να μεταπηδήσετε στα διάφορα μέρη χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο με την Siri. Αν αυτό ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον ας δούμε πώς μπορείτε να κάνετε καραόκε στην Apple TV.

Πώς να ενεργοποιήσετε τους στίχους τραγουδιών στην Apple TV

Όταν αναπαράγετε τραγούδια στην Apple TV, θα μπορείτε να βλέπετε τους στίχους από προεπιλογή, αλλά η προφύλαξη οθόνης θα καλύπτει τους στίχους, αν δεν αλλάξετε τις ρυθμίσεις. Για να το κάνετε αυτό απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις → Γενικά → Προφύλαξη οθόνης → Απενεργοποίηση "Εμφάνιση κατά τη διάρκεια της μουσικής και του podcast".

Βήμα 1. Πατήστε το κουμπί παύσης στο Remote για να σταματήσετε την αναπαραγωγή του τραγουδιού.

Βήμα 2. Τώρα, μετακινηθείτε προς τα επάνω και κάντε κλικ στο Εικονίδιο στίχων στην Apple TV  για να ενεργοποιήσετε τους στίχους  στο ON.

Ωστόσο, εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τους στίχους , απλώς κάντε ξανά κλικ στο εικονίδιο στίχων.

Πώς να βρείτε γραμμές σε στίχους τραγουδιού στην Apple TV

Βήμα 1. Όταν παίζετε ένα τραγούδι με τους στίχους ενεργοποιημένους.

Κάντε κύλιση προς τα επάνω ή προς τα κάτω στους στίχους με το Remote (στην επιφάνεια γυαλιού) για να βρείτε τη σωστή θέση των στίχων τραγουδιών.

Βήμα 2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο "Αναπαραγωγή " ακριβώς πάνω από τους στίχους. Τώρα τα τραγούδια σας θα αρχίσουν να παίζουν από τη θέση των συγκεκριμένων στίχων.


Αυτό ήταν το χαρακτηριστικό  καραόκε που προσφέρει η εφαρμογή Apple TV Music μέσω της οποίας μπορείτε να δείτε τους στίχους και να τους τραγουδήσετε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !