Οι δισκογραφικές εταιρείες θέλουν η Apple να αντιδράσει στην παράνομη ακρόαση μουσικής

0
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ακούσετε παράνομα μουσική και οι εφαρμογές είναι ένας από αυτούς. Η μουσική βιομηχανία θέλει να σταματήσει αυτή η πρακτική και για το λόγο αυτό καλεί την Apple να κάνει τα απαραίτητα στο App Store. 
Αρκετές ομάδες υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένης της Ένωσης Καταγραφής της Βιομηχανίας της Ιαπωνίας, έχουν στείλει επιστολή στην Apple ζητώντας τους να ελέγχουν καλύτερα τις εφαρμογές που εγκρίνουν οι υπάλληλοί της. Οι ομάδες αναγνωρίζουν ότι η Apple καταργεί εφαρμογές όταν αυτές καταγγέλλονται, αλλά μερικές από αυτές επανεμφανίζονται αργότερα σε άλλη φόρμα και η Apple τους επικυρώνει επειδή οι υπάλληλοι δεν είδαν τίποτα περίεργο.

Η επιστολή εξηγεί ότι αυτές οι εφαρμογές επιτρέπουν στους χρήστες να ακούν μουσική παράνομα και να κερδίζουν χρήματα από τους καλλιτέχνες (συνήθως μέσω της διαφήμισης). Για το λόγο αυτό, οι δισκογραφικές εταιρείες ζητούν από την Apple να διαδραματίσει ρόλο στην έγκριση των εφαρμογών μουσικής, προκειμένου να παρατηρήσει εκείνους που επιτρέπουν την παράνομη ακρόαση.

Συνεπώς, υπάρχουν εφαρμογές στο App Store, αλλά το πραγματικό πρόβλημα των δισκογραφικών εταιρειών είναι το Android. Το σύστημα της Google διευκολύνει την εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής χωρίς να μεταβεί στο Play Store (το ισοδύναμο του App Store).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !