Δωρεάν εφαρμογές για να μετατρέψετε τις εικόνες σας σε Cartoon

0
Για να ανεβάσετε εντυπωσιακές εικόνες με τον εαυτό σας στα κοινωνικά δίκτυα δεν απαιτούνται πλέον ειδικές γνώσεις αφού όλη τη δουλειά την κάνουν οι εφαρμογές στα κινητά μας. 
Έτσι δεν έχουμε παρά να διαλέξουμε την καλύτερη επιλογή για να πετύχουμε το στόχο μας ανάλογα με το ποιο είναι το θέμα μας.
 Τι θα λέγατε για σήμερα να διαλέγαμε κάποιες δωρεάν από αυτές που μπορούν να μετατρέψουν τις εικόνες μας σε ζωγραφιές έτσι που να μοιάζουμε σε Cartoon?
 Παρακάτω επιλέξαμε πέντε από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε.

1. Prisma Τιμή: Δωρεάν

Το Prisma είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που δημιουργεί καταπληκτικά φωτορεαλιστικά εφέ που μεταμορφώνουν τις φωτογραφίες σας σε έργα ζωγραφικής. Χρησιμοποιώντας τα φίλτρα τέχνης της Prisma, μπορείτε να φτιάξετε τη φωτογραφία σας σαν να την έκανε ο Picasso, ο Munch ή ακόμα και ο ίδιος ο Σαλβαδόρ Νταλί για εσάς!

2. FlipaClip Τιμή: Δωρεάν
Φέρτε τα όνειρά σας στη ζωή με κινούμενα σχέδια! Τα ισχυρά και διασκεδαστικά εργαλεία του FlipaClip κάνουν την κινούμενη εικόνα καρέ ανά καρέ εύκολη. Γίνετε μέλος της αυξανόμενης κοινότητας των χρηστών που δημιουργούν μοναδικές και συναρπαστικές ταινίες κάθε μέρα!


3. Clip2Comic Τιμή: Δωρεάν

Το Clip2Comic είναι μια υψηλής ποιότητας εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων υψηλής ανάλυσης που μετατρέπει τις φωτογραφίες σας σε αστεία κινούμενα σχέδια, καρικατούρες και σκίτσα σε λίγα δευτερόλεπτα απευθείας στο iPhone ή στο iPad σας. Προτιμάτε βίντεο; Δημιουργήστε το δικό σας cartoon και comic clips με τη ζωντανή κάμερα προεπισκόπησης ή δημιουργήστε ένα κινούμενο σχέδιο από ένα υπάρχον βίντεο με μία μόνο κίνηση.

4. ToonCamera Τιμή: Δωρεάν
Μεταμορφώστε τον κόσμο σας σε ένα ζωντανό κινούμενο σχέδιο.
Επιλεγμένο από την Apple για το iTunes Rewind Hot Trends στις εφαρμογές και ως App Store Essential.Το ToonCamera είναι μια καταπληκτική εφαρμογή βίντεο και φωτογραφίας που μετατρέπει τον κόσμο σας σε ζωντανό κινούμενο σχέδιο. Εφαρμόστε κινούμενα σχέδια και εφέ τέχνης σε πραγματικό χρόνο στη ροή της φωτογραφικής μηχανής σας, καταγράψτε βίντεο, τραβήξτε φωτογραφίες και μετατρέψτε υπάρχοντα βίντεο και φωτογραφίες από τα άλμπουμ σας για να δημιουργήσετε στιγμιότυπα έργα τέχνης.

5.Photo To Cartoon Yourself Edit Τιμή: Δωρεάν
Αυτή η εφαρμογή μετατρέπει τη φωτογραφία σε κινούμενα σχέδια. Πάρτε τη φωτογραφία από το άλμπουμ φωτογραφιών ή τραβήξτε νέα φωτογραφία χρησιμοποιώντας τη φωτογραφική μηχανή και μετατρέψτε το σε κινούμενα σχέδια αμέσως δωρεάν.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !