Το Fortnite δεν λειτουργεί ακόμη στο ios 13

0
Οι παίκτες που αγαπούν το παιχνίδι Fortnite έχουν παρατηρήσει πως υπάρχουν προβλήματα με το iOS 13 beta, το οποίο διανέμεται αυτήν την περίοδο σε προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές. 
Η Epic Games, που αναπτύσσουν το παιχνίδι, λένε ότι γνωρίζουν πολύ καλά το πρόβλημα και εργάζονται πάνω σε αυτό.
"Γνωρίζουμε τα θέματα σταθερότητας σχετικά με τη beta έκδοση του iOS 13 για το Fortnite Mobile. Συνιστούμε στους παίκτες να μην χρησιμοποιούν ακόμα το iOS 13 beta ", γράφει η Epic Games σε ένα tweet. Δεν μοιράζονται δημόσια περισσότερες λεπτομέρειες οπου μπορούμε να περιμένουμε σύντομα μια λύση.

Όσοι δεν μπορούν να κάνουν χωρίς το Fortnite έχουν καταλάβει πως δεν πρέπει ακόμη να εγκαταστήσετε το iOS 13 beta για τώρα. Έχει ήδη συμβεί πολλές φορές και στο παρελθόν οι εφαρμογές να μη λειτουργούν πλέον με beta εκδόσεις και στη συνέχεια να διορθώνεται στην επόμενη έκδοση, χωρίς να απαιτείται ενημέρωση για την εφαρμογή. Από την πλευρά της, η Apple δεν σχολιάζει για το Fortnite.

Η τελική έκδοση του iOS 13 θα διανεμηθεί τον Σεπτέμβριο. Οι παίκτες Fortnite ελπίζουν ότι το πρόβλημα θα διορθωθεί μέχρι τότε.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !