IOS 12 Jailbreak: Το Chimera υποστηρίζει iOS 12.2, iOS 12.1.2 και iOS 12.1.3

0
Το εργαλείο Chimera ακολουθεί το Unc0ver .Το εργαλείο ενημερώθηκε σήμερα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο iOS 12.1.2, iOS 12.1.3 και iOS 12.2 με jailbreak για iPhone, iPad και iPod touch. Το κατόρθωμα που χρησιμοποιείται είναι το ίδιο μεταξύ των δύο εργαλείων και ονομάζεται Sock Puppet! 
Στο άμεσο μέλλον, οι υποστηριζόμενες συσκευές είναι αυτές που διαθέτουν επεξεργαστές A9 / A9X, A10 / A10X και A11. Αυτό σημαίνει ότι εξαιρούνται τα iPhone XS και XR με τον επεξεργαστή A12, όπως το iPhone 5S με το A7, το iPhone 6, το iPhone 6 Plus ή το iPod touch 6G με το A8. Αυτό εξηγείται μετά από ένα σφάλμα που αντιμετωπίζεται για τώρα (που ισχύει και για το Unc0ver επίσης), αλλά η υποστήριξή τους θα μπορούσε να γίνει σύντομα ίσως τις επόμενες ώρες.

"Ανάλογα με το μέγεθος της εφαρμογής (με βάση τις ήδη υποστηριζόμενες εκδόσεις 12.1.3-12.2), θα μπορούσαμε να εξετάσουμε την υποστήριξη των A7, A8 και A12", γράφει ο κύριος προγραμματιστής ο CoolStar, του Chimera. , στο Twitter . "Πολλοί από εμάς έχουν δουλειά και ζωή, γι 'αυτό το κάνουμε κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου μας. Και οι δοκιμές χρειάζονται πολύ χρόνο », προσθέτει.

Πιο κάτω είναι το φροντιστήριο για την εγκατάσταση του Chimera στη συσκευή (υπενθυμίζουμε ότι έρχεται με τον Sileo και όχι τον Cydia για να εγκαταστήσει τα tweaks και τα πακέτα):

Από τον υπολογιστή σας, μεταβείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο και κάντε κλικ στο "Λήψη του Chimera iOS 12 -12.2"
Κάντε λήψη του Cydia Impactor στον υπολογιστή σας: MacOS , Windows , Linux (32 bit) , Linux (64 bit)
Συνδέστε το iPhone, το iPad ή το iPod touch με το καλώδιο USB στον υπολογιστή σας, ανοίξτε το Cydia Impactor και σύρετε το αρχείο IPA που είχε προηγουμένως ληφθεί στο Cydia Impactor
Εισαγάγετε το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας Αυτά τα δεδομένα θα σταλούν στους διακομιστές της Apple, θα δημιουργήσει ένα πιστοποιητικό για την εξουσιοδότηση της εγκατάστασης
Μόλις εγκατασταθεί το αρχείο IPA, πάρτε τη συσκευή σας και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Διαχείριση Προφίλ, κάντε κλικ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και, στη συνέχεια, στο "Trust"
Βάλτε το iPhone σας σε λειτουργία αεροπλάνου, ανοίξτε την εφαρμογή Chimera που εμφανίστηκε στην αρχική οθόνη της συσκευής σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Jailbreak" και θα σας οδηγήσει στα βήματα μόνο του.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !