Το jailbreak στο iOS 12 και στο iOS 12.2 γίνεται ταχύτερο με μια νέα ενημέρωση

0
Και ο χορός των εργαλείων του jailbreak καλά κρατεί και κυκλοφορεί το ένα μετά το άλλο με νέες δυνατότητες η και λειτουργίες.

Ο Pwn20wnd έχει κυκλοφορήσει άλλη ενημερωμένη έκδοση του εργαλείου Unc0ver που επιτρέπει το jailbreak από το iOS 12 μέχρι το iOS 12.2 σε iPhone, iPad και iPod touch. Η νέα έκδοση είναι αριθμημένη με τον αριθμό 3.3.1.

Δύο αλλαγές ανακοινώνονται για το νέο αυτό πρόγραμμα. Το πρώτο είναι αυτό που θα ενδιαφέρει τους περισσότερους ανθρώπους που η διαδικασία του jailbreak είναι πλέον ταχύτερη (της τάξης των μερικών δευτερολέπτων) μέσω διαφόρων βελτιστοποιήσεων. Επιπλέον, η ενημερωμένη έκδοση διορθώνει ένα σφάλμα με τη σκοτεινή λειτουργία στο iPad.

Εάν έχετε ήδη jailbroken τη συσκευή σας, απλά επανεκκινήστε την και χρησιμοποιήστε ξανά το Unc0ver με την έκδοση 3.3.1. Οι τροποποιήσεις και οι ρυθμίσεις σας δεν θα χαθούν με αυτήν τη μέθοδο, θα είναι ενεργοποιημένες και πάλι μόλις ολοκληρωθεί η λειτουργία του jailbreak.

Το Unc0ver 3.3.1 είναι διαθέσιμο τώρα από το GitHub (ή απευθείας μέσω αυτής της διεύθυνσης ). Θα χρειαστείτε ένα υπολογιστή για να το εκτελέσετε η διαφορετικά, μπορείτε να κάνετε jailbreak τη συσκευή σας απευθείας μέσω του Safari, αλλά πρέπει να περιμένετε να ενημερωθεί το Ignition.fun .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !