Δείτε τι θα συμβεί εάν δεν αντικαταστήσετε τη μπαταρία του MacBook Pro 2015 15 ιντσών

0
Στις 20 Ιουνίου, η Apple ανακοίνωσε το δωρεάν πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών στα MacBook Pro 2015 15 ιντσών, λόγω του κινδύνου ανάφλεξης.  
Στις 4 Ιουλίου, εμφανίστηκαν στον ιστό τρομακτικές φωτογραφίες που δείχνουν τι θα συμβεί αν αγνοηθεί η επισκευή του υπολογιστή.

Φωτογραφίες δημοσιευμένες από τον σχεδιαστή Stephen Gagne όπου σύμφωνα με τον ίδιο, η μπαταρία στο MacBook Pro απλά εξερράγη. Μετά από αυτό, ο φορητός υπολογιστής άρχισε να καίγεται και το δωμάτιο ήταν γεμάτο με καπνό. Σε αυτήν την περίπτωση, ο υπολογιστής δεν ήταν συνδεδεμένος στην παροχή ρεύματος και ήταν σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας χωρίς να τον χρησιμοποιεί καποιος.

Ο Gagne μπόρεσε να σβήσει τη φωτιά προτού αυτή προκαλέσει ζημιά και αλλού.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Ασφάλειας των Καταναλωτικών Προϊόντων των ΗΠΑ, η Apple έλαβε μέχρι τώρα συνολικά 26 αναφορές ανάφλεξης μπαταρίας. Ωστόσο, τουλάχιστον 432.000 υπολογιστές MacBook που πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και 26.000 πωλούνται στον Καναδά.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !