Το NotificationSync εμφανίζει τις ειδοποιήσεις από το iPhone στο Mac η το PC

0
Ένα νέο tweak έχει κυκλοφορήσει για jailbroken συσκευές. Έχει το όνομα NotificationSync και επιτρέπει την άμεση εμφάνιση των ειδοποιήσεων του iPhone στην οθόνη του υπολογιστή, είτε είναι Mac είτε PC. 
Η λειτουργία είναι απλή. Πρέπει να εγκαταστήσετε το NotificationSync στο iPhone σας και εφαρμογη "πελάτη" στο Mac ή στον υπολογιστή σας, ώστε και τα δύο να μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους. Μόλις τελειώσει, ο υπολογιστής θα εμφανίσει αυτόματα τις ειδοποιήσεις που ελήφθησαν στο iPhone, κάτι που μπορεί να είναι βολικό για όσους περνούν πολύ χρόνο στον υπολογιστή. Έτσι θα γνωρίζουν αν πρόκειται για ειδοποίηση που αξίζει να πάρει το iPhone στο χέρι ή αν, αντίθετα, μπορεί να την αγνοήσει.

Φυσικά, δεν είναι δυνατή η αλληλεπίδραση με την ειδοποίηση στο Mac, εκτός από το κλείσιμο. Εάν για παράδειγμα λάβουμε μια ειδοποίηση από το Snapchat όπως ενα στιγμιότυπο οθόνης, θα χρειαστεί να ανοίξει στο iPhone την εφαρμογή και να δει την εικόνα ή το μήνυμα. Το NotificationSync είναι εκεί για να αναμεταδίδει ειδοποιήσεις στον υπολογιστή, τίποτα περισσότερο. Σημειώστε ότι μπορείτε να αρνηθείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για ορισμένες μόνο εφαρμογές κάνοντας μια ρύθμιση στις επιλογές.

Το NotificationSync διατίθεται για $ 1.99 στην πηγή https://repo.menushka.ca . Ο προγραμματιστής λέει ότι μόνο το Sileo (που αντικαθιστά Cydia με το jailbreak Chimera) και Zebra υποστηρίζονται για τώρα. Επιδιώκει να προσαρμόσει το tweak συντομα και στο Cydia. Όσον αφορά τα βοηθητικά προγράμματα που θα εγκατασταθούν στον υπολογιστή σας, η έκδοση Mac είναι διαθέσιμη εδώ και η έκδοση PC είναι διαθέσιμη εδώ . 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !