Η Apple προσπαθεί να αυξήσει τις πωλήσεις του iPhone XR μειώνοντας τις τιμές στην Ινδία

0
Εάν υπάρχει μια αγορά όπου η Apple αγωνίζεται να τα καταφέρει, αυτή είναι η Ινδία . Τα τελευταία στοιχεία από την εταιρία της IDC για το δεύτερο τρίμηνο επιβεβαιώνουν ότι το iPhone πωλείται πολύ ακριβό εκεί. 
Αναλυτικά 36,9 εκατομμύρια smartphones πωλήθηκαν στην Ινδία, αύξηση 9,9% την ίδια περίοδο πριν από ένα χρόνο. Η μέση τιμή ενός κινητού τηλεφώνου ήταν ισοδύναμη με 159 δολάρια, με το 78% της αγοράς να είναι κάτω από το σήμα των $ 200 δολαρίων. Με άλλα λόγια, η Apple με το iPhone της είναι πολύ μακριά από τα σχέδια της. Αντίθετα, η Xiaomi, η Samsung, η Vivo, η Oppo και η Realme τα καταφέρνουν πολύ καλά, ειδικά η τελευταία με πωλήσεις έως και 602,4%.

Η Apple συμβαίνει να βρίσκεται στην πρώτη θέση ... αν εξετάσουμε μόνο τα smartphones με τιμή στα περισσότερα από 500 δολάρια. Για μία φορά, η Apple συνθλίβει τον ανταγωνισμό με μερίδιο αγοράς 41,2%. Πρέπει να ειπωθεί ότι τα smartphones που κοστίζουν μια τέτοια τιμή δεν είναι κοινά στην Ινδία, η Apple είναι εύκολα ηγέτης αφού τα έχουν πολύ λίγοι. Παρ 'όλα αυτά, η Apple έχει μειώσει την τιμή του iPhone XR για να αυξήσει τις πωλήσεις στην Ινδία και έχει κάνει πολλή διαφήμιση για να κάνει το smartphone της γνωστό στον μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων.

Στα τελευταία νέα, το μερίδιο αγοράς της Apple στην Ινδία είναι περίπου 1%. Αυτό μειώθηκε από τα προηγούμενα έτη, όπου ήταν περίπου στο 2%.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !