Apple Music: Η Apple δημιουργεί μια λίστα με όλα τα νέα τις μουσικής να βρίσκονται εδώ

0
Η Apple έχει ξεκινήσει μια νέα λίστα αναπαραγωγής στην Apple Music που απευθύνεται σε όποιον θέλει να γνωρίζει τα τελευταία νέα της μουσικής. Αυτή η λίστα αναπαραγωγής περιλαμβάνει όλα τα νέα για την μουσική καθημερινά. 
Η λίστα αναπαραγωγής, που ονομάζεται "New Music Daily", αντικαθιστά αυτή που παρουσίαζε το καλύτερο της εβδομάδας. Η νέα υπηρεσία της εταιρίας περιγράφεται:

Ανακαλύψτε τα καλύτερα νέα της στιγμής μέσα από αυτή την επιλογή των μελλοντικών επιτυχιών από όλο τον κόσμο, για όλα τα είδη. Αυτή η λίστα αναπαραγωγής ενημερώνεται τακτικά. Αν θέλετε έναν τίτλο, προσθέστε τον απλά στη βιβλιοθήκη σας.

Περιλαμβάνει περισσότερους από 90 τίτλους με Αμερικανούς και ξένους καλλιτέχνες. Σήμερα, για παράδειγμα, βρίσκουμε την Taylor Swift στην πρώτη θέση επειδή κυκλοφόρησε ένα νέο της άλμπουμ. Υπάρχει επίσης ο Jean-Jacques Goldman επειδή κάνει το ντεμπούτο του σε πλατφόρμες streaming. Στη συνέχεια, μπορούμε να αναφέρουμε τα τελευταία δύο singles από την Lana Del Rey και άλλες μουσικές.

Η νέα λίστα "New Music Daily" είναι διαθέσιμη στην αρχική σελίδα της Apple Music. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να γίνει απευθείας πρόσβαση μέσω αυτής της διεύθυνσης εδώ .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !