Η Apple δεν μπορεί να βρει μια θέση στην αγορά της Ασίας

0
Οι πωλήσεις του iPhone έχουν μειωθεί παγκοσμίως από τα τέλη του 2018 και υπάρχει μια περιοχή όπου η Apple αγωνίζεται ιδιαίτερα και πρόκειται για την Ασία . Τα τελευταία στοιχεία από την εταιρεία Canalys δείχνουν ότι η Apple είναι ένας πολύ μικρός παίκτης εκεί.  
Συνολικά 30,7 εκατομμύρια smartphones πωλήθηκαν στη Νότια Ασία το δεύτερο τρίμηνο, σημειώνοντας αύξηση 2% σε ετήσια βάση. Η Samsung παρουσίασε 7,7 εκατομμύρια πωλήσεις και αυξήθηκαν κατά 5% μετά από τρεις διαδοχικές μειώσεις. Η Oppo βρίσκεται πολύ πίσω με 7,3 εκατομμύρια πωλήσεις, αυξημένες κατά 49%. Η Vivo είναι η τρίτη με 4,1 εκατομμύρια πωλήσεις και η Xiaomi κατέλαβε την τέταρτη θέση από την Huawei. Το top 5 τελειώνει με το Realme. Συνολικά, οι κινεζικές μάρκες (Oppo, Vivo, Xiaomi, Realme και Huawei) αντιπροσώπευαν το 62% των πωλήσεων έναντι 50% πριν από ένα χρόνο.

Και ο ρόλος της Apple εδω; Ο αμερικανός κατασκευαστής δεν αναφέρεται καν, αφού ανήκει στην κατηγορία "Άλλο" με άλλους μικρούς τοπικούς κατασκευαστές. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην τιμή με το 75% των πωληθέντων smartphones να κοστίζει λιγότερο από $ 200 δολαρια που όπως καταλαβαίνετε είμαστε πολύ μακριά από την τιμή του iPhone.

Η Apple θα αποκαλύψει τρία iPhone 11 το Σεπτέμβριο θα είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι θα ενισχύσει τις πωλήσεις (στην Ασία ή αλλού) με σχετικά μικρές καινοτομίες. Η Apple θα μπορούσε να χτυπήσει δυναμικά με ένα μόνο στοιχείο που είναι η μείωση των τιμών. Οι φήμες όμως δεν λένε τίποτα γι 'αυτό για τώρα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !