Η Apple δεσμεύεται να δωρίσει ένα ποσό για τις πυρκαγιές στον Αμαζόνιο

0
Σημαντικές δασικές πυρκαγιές έχουν καταστραφεί στον Αμαζόνιο εδώ και λίγες μέρες τώρα και η κατάσταση δεν βελτιώνεται. Αρκετές χιλιάδες πυρκαγιές έχουν ήδη εντοπιστεί και η Apple αποφάσισε να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο.  
Ο Tim Cook, το αφεντικό της Apple, ανακοινώνει στο Twitter ότι ο κατασκευαστής θα κάνει μια δωρεά:

"Είναι καταστροφικό να δούμε τις πυρκαγιές και την καταστροφή του τροπικού δάσος του Αμαζονίου, ένα από τα σημαντικότερα οικοσυστήματα του κόσμου. Η Apple θα δωρίσει για να βοηθήσει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας της και να αποκαταστήσει το ζωτικό τροπικό δάσος του Αμαζονίου σε όλη τη Λατινική Αμερική.

Ο Tim Cook παρέμεινε σιωπηλός για το μέγεθος του ποσού της δωρεάς για τώρα. Μπορούμε να υπενθυμίσουμε ότι σε προηγούμενες εργασίες, η Apple έκανε συνήθως δωρεές ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Από την πλευρά τους, οι ηγέτες των χωρών της Ομάδας των 7 ανακοίνωσαν την άμεση απελευθέρωση 20 εκατομμυρίων δολαρίων για τη στήριξη χωρών που πλήττονται από τις πυρκαγιές, μεταξύ άλλων για την αποστολή πυροσβεστικών. Υπάρχει όμως ένα μικρο πρόβλημα αφου η Βραζιλία απέρριψε την προσφορά. Ο αρχηγός του Προέδρου Jair Bolsonaro συμβουλεύει τον Εμμανουήλ Μακρόν να φροντίσει "το σπίτι του και τους οικισμούς του"  και να μην ασχολείται με την χώρα του.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !