Χρησιμοποιήστε αυτό το κόλπο για να στείλετε έντονα κείμενα στην εφαρμογή μηνυμάτων

0
Σε αντίθεση με πολλές άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, το iMessage δεν επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μορφοποιημένο κείμενο στους φίλους τους.  
Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να στείλετε ένα κείμενο σε ένα μήνυμα και να τονίσετε ένα σημείο σε μια συνομιλία που θέλετε να τονίσετε. Ενώ η Apple δεν έχει ακόμη προσφέρει επιλογές μορφοποίησης κειμένου στην εφαρμογή μηνυμάτων, υπάρχει ωστόσο ένας τρόπος αντιμετώπισης που σας επιτρέπει να στέλνετε έντονα κείμενα στην εφαρμογή Μηνύματα.

Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη λειτουργία "Θέμα" που βρίσκεται στην εφαρμογή Μηνύματα. Για να λειτουργήσει αυτό το τέχνασμα, πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή Θέμα και στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε το πεδίο για το Θέμα όπου θα πληκτρολογήσετε το κείμενο που θέλετε να εμφανίζεται με έντονα γράμματα στο μήνυμά σας.

Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πεδίο Θέμα και να το χρησιμοποιήσετε για να στείλετε έντονα κείμενα στην εφαρμογή Μηνύματα.

1)Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις μηνυμάτων .
2)Από τη σελίδα Ρυθμίσεις μηνυμάτων ενεργοποιήστε την εναλλαγή για το πεδίο Εμφάνιση πεδίου θεμάτων.

Αφού ενεργοποιήσετε το πεδίο Θέμα, ανοίξτε το νήμα στο iMessage στο οποίο θέλετε να στείλετε έντονα κείμενα. Πληκτρολογήστε το τμήμα του μηνύματος που θέλετε να εμφανίζεται με έντονα γράμματα στο πεδίο "Θέμα" που ακολουθείται από μη έντονο κείμενο στην καρτέλα " iMessage "και πατήστε το κουμπί αποστολής. Αυτό θα λειτουργήσει μόνο όταν πληκτρολογείτε κάτι και στα δύο πεδία Θέμα και iMessage.

Θυμηθείτε ότι το θέμα τέχνασμα λειτουργεί αποκλειστικά για τα κείμενα iMessage και δεν θα λειτουργήσει σε κανονικά μηνύματα SMS. Στην πραγματικότητα, δεν θα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα SMS εάν πληκτρολογείτε κάτι στο πεδίο Θέμα. Για να στείλετε SMS, βεβαιωθείτε ότι το πεδίο Θέμα παραμένει κενό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !