Το Facebook αλλάζει τα ονόματα σε Instagram και WhatsApp

0
Το Facebook έχει πάρει μια απόφαση που μπορεί να εκπλήξει τους περισσότερους.  
Το κοινωνικό δίκτυο θα δημοσιεύσει σύντομα τα νέα ονόματα των Instagram και WhatsApp, δύο υπηρεσίες που ανήκουν και αυτές σε αυτό.Έτσι οπως διέρρευσε Θα έχουμε το "Instagram από το Facebook" και "WhatsApp από το Facebook".

Οι Αναφορές λένε ότι οι υπάλληλοι του WhatsApp και του Instagram έχουν ήδη ειδοποιηθεί πρόσφατα για τις εξελίξεις, για να μην εκπλαγούν από αυτή την απόφαση. Το Facebook αργότερα επιβεβαίωσε και αυτό τις πληροφορίες λέγοντας: "Θέλουμε να είμαστε σαφέστεροι σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αποτελούν μέρος του Facebook", δήλωσε ο εκπρόσωπος του. Ο στόχος είναι να ενημερωθεί το ευρύ κοινό ποιος είναι ο ιδιοκτήτης πίσω από το WhatsApp και το Instagram.

Αυτή η επιλογή είναι αρκετά μεγάλο "παζλ" για το Facebook. Το κοινωνικό δίκτυο έχει βιώσει πολλά σκάνδαλα, ειδικά τους τελευταίους μήνες, είτε σε σχέση με την Cambridge Analytica, τη διαρροή δεδομένων εκατομμυρίων χρηστών και τη δυσκολία διάδοσης ψευδών πληροφοριών. Επιπλέον, το Instagram και το WhatsApp ήξεραν πώς να κάνουν ένα όνομα χωρίς να συνδέονται άμεσα με το Facebook. Και οι δύο υπηρεσίες έχουν τη δική τους ταυτότητα και είναι δημοφιλή με περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο χρήστες για καθένα από αυτά.

Η αναφορά "από το Facebook" θα εμφανιστεί στα ονόματα των εφαρμογών WhatsApp και Instagram από το App Store και το Play Store. Θα εμφανιστεί επίσης και κατά την καταγραφή εφαρμογών.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !