H Apple θα παρουσιάσει τρία νέα iPhone τον επόμενο μήνα

0
Η Apple θα πρέπει να παρουσιάσει τρία διαφορετικά μοντέλα του iPhone τον επόμενο μήνα. Μετά από τις διαρροές στα ονόματα των νέων κινητών (iPhone 11 και iPhone 11 Pro), ένας αναλυτής ο Wedbush λέει ότι οι πηγές του επιβεβαίωσαν ότι θα παρουσιαστούν τρία μοντέλα iPhone στο Keynote τον Σεπτέμβριο. 
Το επόμενο "iPhone XR" θα μετονομαστεί στο iPhone 11, ενώ οι διάδοχοι του iPhone XS και XS Max θα γίνουν iPhone 11 Pro . Υπενθυμίζεται ότι το 2018, το iPhone XS / XS Max είχε παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο, ενώ η εμπορία του iPhone XR είχε μετατοπιστεί τον Οκτώβριο.

Ο αναλυτής της Wedbush πιστεύει επίσης ότι η Apple θα απορροφήσει την αύξηση των τιμολογίων που προκύπτει από το φόρο του Trump (εάν καταγραφεί στις αρχές Σεπτεμβρίου). Μετά από μερικά τρίμηνα πτωτικών πωλήσεων, η Apple πιθανώς δεν είναι σε θέση να αυξήσει και πάλι την τιμή του iPhone στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τέλος, σύμφωνα με τον Wedbush, το νέο iPhone θα κυκλοφορήσει στην αγορά τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, πράγμα που αντιβαίνει στις πρόσφατες φήμες που μάλλον βασίζονται στην ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !