Το iOS 12 είναι εγκατεστημένο στο 88% του iPhone και του iPad, πριν από την κυκλοφορία του iOS 13

0
Η Apple έχει ενημερώσει σήμερα το χάρτη της για το μερίδιο αγοράς του iOS 12 στις συσκευές της. Αυτά είναι ίσως τα τελευταία δεδομένα πριν από την κυκλοφορία του iOS 13 στην τελική έκδοση τον επόμενο μήνα. 
Το iOS 12 είναι τώρα εγκατεστημένο στο 88% των iPhone, iPad και των iPod touch. Το ποσοστό ήταν 85% στα τέλη Μαΐου, οπότε το λειτουργικό σύστημα κέρδισε τρία της εκατό από τότε. Το iOS 12 ανέβηκε από πέρυσι σε σύγκριση με το iOS 11, καθώς ήταν στο 85% το Σεπτέμβριο.
Η Apple προσθέτει ότι το iOS 12 έχει μερίδιο αγοράς 90% εάν εξετάσετε μόνο τα iPhone, iPad και iPod touch που κυκλοφόρησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Η επιτυχία του iOS 12 σε σύγκριση με το iOS 11 δεν αποτελεί έκπληξη. Από τις πρώτες εβδομάδες, το σύστημα εγκαταστάθηκε περισσότερο από το προηγούμενο, διότι διορθώθηκαν πολλά σφάλματα σε αυτό.

Το iOS 11 είναι ενα προβληματικό λειτουργικό σε αυτό το επίπεδο και η Apple έχει διορθώσει τα προβλήματα, για την απόλαυση των χρηστών. Φυσικά και τα νέα χαρακτηριστικά, του iOS 12 ήταν ένας άλλος παράγοντας που ώθησε τους χρήστες να το εγκαταστήσουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !