Κατεβάστε την σκούρα λειτουργία του ios 13 στο ios 12

0
Το iOS 13 θα φέρει τελικά μια λειτουργία σκοτεινής λειτουργίας στις συσκευές του iOS. Η υλοποίηση σκούρων λειτουργιών της Apple είναι τόσο καλή όσο ελπίζαμε, καθώς επηρεάζει όλα τα μέρη του iOS, συμπεριλαμβανομένων και των εφαρμογών της των στοιχείων UI και εφαρμογών τρίτων που την υποστηρίζουν.  
Παρόλο που το iOS 13 εξακολουθεί να απέχει αρκετές εβδομάδες από τη δημόσια κυκλοφορία, όσοι έχουν συσκευές jailbroken μπορούν να πάρουν το σκούρο τρόπο του iOS 13 στο iOS 12.
Πρόκειται για το tweak Darkbon Mode Carbon Dark που θα προσθέσει ένα σκοτεινό περιβάλλον σε όλα τα σημεία του ios Η υποστήριξη για εφαρμογές τρίτων υπόσχεται πως θα έρθει αργότερα.

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή του τσίμπημα, το Carbon Dark Mode είναι 3,5 φορές πιο αποδοτικό στη μνήμη από άλλες σκούρες τροποποιήσεις και επιτρέπει στους χρήστες να το προσαρμόζουν πλήρως από τη σελίδα προτίμησης.Μπορείτε να κατεβάσετε το tweak Carbon Dark Mode από το repo Repix του Cydia, όπου είναι διαθέσιμο για $ 1.50. δολαρια. Το tweak λειτουργεί πλήρως με το iOS 12.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !