Το iPad αυξάνει το προβάδισμά του σε μια δύσκολη αγορά tablet

0
Τα πρόσφατα τρίμηνα, η Apple υποφέρει στην αγορά των smartphone, μια κατάσταση που έρχεται σε αντίθεση με το πολύ καλό προφίλ της αγοράς του iPad. 
Το Q2 του 2019, το tablet της Apple αύξησε ακόμη περισσότερο το κενό από τους άμεσους ανταγωνιστές του, με ποσοστό 38,1% για το μερίδιο της (και 12,3 εκατομμύρια iPad - IDC εκτίμηση) έναντι 34,1% για το Q2 του 2018. Πίσω από την Apple, όλοι δείχνουν να χάνουν την αγορά ... εκτός από το Amazon. Οι πωλήσεις των Galaxy μειώθηκαν κατά 3,1% κατά την περίοδο αυτή, αλλά η Samsung συνεχίζει να εξελίσσεται το μερίδιο της. Η Huawei είδε τις πωλήσεις της να μειώνονται κατά 6,5% και το Pdm να μειωθεί λίγο στο 10,3% (έναντι 10,5% πέρυσι). Η Apple πωλεί τώρα σχεδόν 4 iPads για κάθε ένα tablet Huawei που πωλείται. Η περίπτωση που παραμένει είναι η Amazon, αλλά οι τελευταίες μοιράζονται πολύ χαμηλότερο όγκο πωλήσεων (2,4 εκατομμύρια μονάδες έναντι 1,6 εκατομμυρίων το 2018).

Η επιτυχία των ταμπλετ της Apple μπορεί να είναι ένας καλός συνδυασμός μεταξύ των προτεινόμενων τεχνολογιών και της τιμολόγησης. Αν λάβουμε υπόψη μόνο τις τεχνολογικές πτυχές, ένα iPad Pro φαίνεται σήμερα "φθηνότερο" από ένα iPhone XS. Η Apple θα μπορούσε ίσως να εμπνευστεί από αυτά πριν επιλέξει την τιμή του επόμενου iPhone.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !