Το iPhone XS Max νικιέται από τη δοκιμή ταχύτητας του Galaxy Note 10+

0
Ποιο είναι το ταχύτερο το Samsung Galaxy Note 10+ ή το iPhone XS XS της Apple; Το κανάλι YouTube του PhoneBuff έχει συγκρίνει τα δύο smartphones υψηλής τεχνολογίας και αποδεικνύεται ότι το μοντέλο της Samsung βρίσκεται μπροστά από την Apple. 
Η πρώτη δοκιμή είναι να ανοίξει μια σειρά εφαρμογών σε σειρά, περιμένοντας κάθε φορά που φορτώνονται πλήρως. Και τα δύο τηλέφωνα είναι περισσότερο ή λιγότερο στο ίδιο επίπεδο κατά το πρώτο μέρος, αλλά το iPhone αρχίζει να χάνει έδαφος στη συνέχεια. Κατά το άνοιγμα, το Galaxy Note 10+ χρειάστηκε 1 λεπτό και 55 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί η δοκιμή, έναντι 2 λεπτών και 9 δευτερολέπτων για το iPhone XS Max. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα smartphone Android θέτει μια τέτοια πρόοδο απέναντι σε ένα iPhone.

Η δεύτερη δοκιμή είναι παρόμοια με την πρώτη οπου ανοίγουμε τις ίδιες εφαρμογές, εκτός από το ότι τα κινητά είναι ήδη σε πολλαπλές εργασίες. Εδώ, το Galaxy Note 10+ πήρε 33 δευτερόλεπτα και το iPhone XS Max πήρε 50 δευτερόλεπτα. Συνδυάζοντας τις δύο δοκιμές, είναι 2 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα για το Galaxy Note 10+ και 2 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα για το iPhone XS Max.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι το iPhone XS Max είναι ένα έτος παλιότερο και το Galaxy Note 10+ μόλις κυκλοφόρησε. Επιπλέον, το Galaxy Note 10+ διαθέτει 12 GB μνήμης RAM, έναντι 4 GB για το iPhone XS Max. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τη σύγκριση με το iPhone 11 που κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !