Οι μπαταρίες του MacBook Pro απαγορεύονται τώρα στα αεροπλάνα

0
Το MacBook Pro 15 ιντσών που ανακλήθηκε από την Apple δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτο στα αεροπλάνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως και στην Ευρώπη .  
Αυτά τα MacBook Pro είναι τα μοντέλα του 2015 που διαθέτουν μπαταρία που μπορεί να υπερθερμανθεί. Η Apple ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα ανάκλησης τον Ιούνιο .

Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση για την περίπτωση στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα μοντέλα που αφορά η ανάκληση της Apple απλώς απαγορεύονται, αναφέρει η Bloomberg . Δεν είναι δυνατό καποιος να πάρει τον Mac του στην καμπίνα, καθώς δεν είναι δυνατόν να το βάλεις στις αποσκευές του. Μόνο αν ο υπολογιστής MacBook Pro (2015) 15 ιντσών που έχει αντικατασταθεί η μπαταρία θα είναι δεκτός. Παραμένει να δούμε πώς οι πράκτορες θα το καθορίσουν αυτό. Μία από τις λύσεις είναι να δοκιμάσετε τον αύξοντα αριθμό στον ιστότοπο της Apple.

Στην Ευρώπη δεν υπάρχει απαγόρευση όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αντίθετα, το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας ειδοποιήθηκε για την κατάσταση του MacBook Pro και οι επιβάτες με σχετικό μοντέλο θα πρέπει να τον απενεργοποιήσουν και να μην το χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια της πτήσης, ανακοινώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA).

Αυτό το επεισόδιο θυμίζει το Samsung Galaxy Note 7.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !