Το Apple Arcade είναι διαθέσιμο τώρα για μερικούς χρήστες

0
Η Apple ανακοίνωσε ότι η Apple Arcade θα είναι διαθέσιμη από τις 19 Σεπτεμβρίου. Και όμως, ορισμένοι χρήστες από τους οποίους είμαστε μέρος και εμείς, έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία για να παίξουν απεριόριστα περισσότερα από 100 παιχνίδια σε iPhone, iPad, Mac και Apple TV. 
Εκείνοι που έχουν iOS 13 ή iOS 13.1 beta μπορούν να ανοίξουν το App Store, να μεταβούν στην καρτέλα Arcade και να πατήσουν "Free Trial". Στη συνέχεια, ζητείται επιβεβαίωση για την ενεργοποίηση της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου ενός μηνός. Η τιμή είναι τότε 4,99 € / μήνα για να διατηρηθεί η υπηρεσία, αλλά είναι δυνατόν να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή.

Η λειτουργία του Apple Arcade δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Εγγραφόμαστε, βρίσκουμε ένα ή περισσότερα παιχνίδια που μας ενδιαφέρουν, πατάμε το κουμπί "Get" για να κατεβάσετε και να παίξετε. Δεν υπάρχει όριο (ή τουλάχιστον η Apple δεν έχει πει τίποτα γι 'αυτό)και είναι δυνατόν να κατεβάσετε δεκάδες παιχνίδια, αν θέλετε. Όλα τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο Apple Arcade δεν περιλαμβάνουν διαφημίσεις ή ολοκληρωμένη αγορά.

Προς το παρόν φαίνεται ότι υπάρχουν περίπου πενήντα παιχνίδια. Θα χρειαστεί πιθανώς να περιμένετε για την επίσημη κυκλοφορία στις 19 Σεπτεμβρίου να έχετε τον κατάλογο περισσότερων από 100 τίτλων. Η Apple έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα προσθέσει σταδιακά νέα παιχνίδια τους επόμενους μήνες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !