Μπορεί η Apple να λείπει από την IFA 2019 αλλά η παρουσία της είναι εκεί

0
H IFA διεξάγεται αυτή τη στιγμή στο Βερολίνο, όπου είναι μια ευκαιρία για ορισμένους κατασκευαστές υψηλής τεχνολογίας να κάνουν τις ανακοινώσεις τους ειδικά για τα νέα smartphones.  
Υπάρχει ένας πρωταγωνιστής στο χώρο που δεν παρίσταται ποτέ στην IFA και δεν είναι άλλη από την Apple. Και όμως, το iPhone 11 το οποίο δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί είναι παντού.
Πολλοί είναι οι κατασκευαστές θηκών που μας δείχνουν τις θήκες για τα νέα μοντέλα της Apple που όλα συμφωνούνε στο σχεδιασμό αλλά όχι και στο όνομα για το καινούργιο κινητό της Apple.
Μερικοί μιλούν για το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro. Άλλοι στα μοντελα τους χρησιμοποιούν την ονομασία iPhone XI και το iPhone XIR. Ακόμα άλλοι το αποκαλούν iPhone 2019 απλά και τέλος υπάρχουν και αυτοί που λένε «Θα κολλήσουμε τα αυτοκόλλητα με τα σωστά ονόματα την Τρίτη», επειδή η κεντρική παρουσίαση της Apple συμβαίνει εκείνη την ημερομηνία.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !