Η Apple σταματά το iOS 12.4 μετά την κυκλοφορία του 12.4.1

0
Μετά την κυκλοφορία του iOS 12.4.1 πριν από μερικές εβδομάδες, η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 12.4. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πλέον δυνατή η υποβάθμιση ή η αναβάθμιση στο iOS 12.4. 
Η Apple είχε παραλείψει τυχαία η από λάθος ένα πρόβλημα εκμετάλλευσης ασφαλείας στο iOS 12.4 το οποίο κατέστησε δυνατό το jailbreak. Ήταν μετά από πολλά χρόνια η τελευταία δημόσια κυκλοφορία ενός iOS build όπου θα μπορούσε καποιος να έχει jailbroken τη συσκευή του.

Εάν το iPhone ή το iPad δεν χρησιμοποιούσε ήδη το iOS 12.4, δεν υπάρχει πλέον τρόπος υποβάθμισης ή αναβάθμισης σε αυτό, εκτός αν το έχετε εγκαταστήσει προηγουμένως στο iPhone ή το iPad σας και έχετε αποθηκεύσει τα απαραίτητα πιστοποιητικά SHSH.

Είναι εξαιρετικά απίθανο να δούμε ένα jailbreak στο iOS 12.4.1. Όλοι οι μεγάλοι προγραμματιστές στην κοινότητα του jailbreaking εργάζονται επί του παρόντος για την προσθήκη υποστήριξης Bionic A12 στο εργαλείο jailbreak iOS 12.4. Μόλις τελειώσουν με αυτό, θα στρέψουν την προσοχή τους προς το iOS 13 αντί να επικεντρωθούν στο iOS 12.4.1 ειδικά επειδή το iOS 13 είναι τώρα μια εβδομάδα μακριά από τη δημόσια κυκλοφορία του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !