Η Apple δοκιμάζει τα γυαλιά αυξημένης πραγματικότητας της, σύμφωνα με το iOS 13

0
Η Apple δεν φαίνεται να εγκατέλειψε τα γυαλιά της με την επαυξημένη πραγματικότητα, αντίθετα με ό, τι μπορεί να έχει ειπωθεί. Μια εσωτερική έκδοση του iOS 13 προτείνει αντ 'αυτού ότι η Apple έχει αρχίσει πραγματικά κάποιες δοκιμές.  
Το MacRumors μπόρεσε να πάρει στα χέρια του μια αποκλειστική εσωτερική έκδοση του iOS 13 και αποκαλύπτει ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη εφαρμογή με όνομα STARTester. Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη λειτουργία ακουστικών για να προσομοιώσει τη λειτουργία ενός ακουστικού επαυξημένης πραγματικότητας στο iPhone. Το κοινό δεν πρέπει να περιμένει να έχει αυτή την εφαρμογη, αφού είναι αποκλειστικά για τους υπαλλήλους που κάνουν τις δοκιμές.

Άλλες πληροφορίες σε αυτήν την έκδοση του iOS 13 περιλαμβάνουν μια λειτουργία StarBoard που σχετίζεται με εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας και μια συσκευή με την κωδική ονομασία Garta.

Γνωρίζουμε ότι η Apple σχεδιάζει στις 10 Σεπτεμβρίου να παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, το iPhone 11. Και αν αυτά τα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας ήταν το "One More Thing" για να ολοκληρώσουμε το κεντρικό μήνυμα που υπάρχει στην πρόσκληση; Η Apple δεν φαίνεται ακόμα έτοιμη να παρουσιάσει το προϊόν στην τελική φάση, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε μια προεπισκόπηση πριν από την εμπορευματοποίηση το 2020 για παράδειγμα.

Ως υπενθύμιση, η πρόσκληση για το κεντρικό μήνυμα λέει "Μόνο με την Καινοτομία".


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !