Μετά το αναγνωριστικό αφής και το αναγνωριστικό προσώπου, η Apple εργάζεται στο αναγνωριστικό καρπού

0
Γνωρίζουμε ήδη το Touch ID, τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων από την Apple που έκανε το ντεμπούτο του στο iPhone 5s. Στη συνέχεια, υπήρχε η αναγνώριση προσώπου, για πρώτη φορά στο iPhone X. Και αύριο μπορεί να υπάρχει αναγνωριστικό καρπού.  
Η Apple έχει αποκτήσει σήμερα τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας που αναφέρονται στο Apple Watch. Η ιδέα της Apple είναι να χρησιμοποιήσει το ρολόι χειρός για να αναγνωρίσει τον χρήστη και να αποφύγει να εισαγάγει με μη αυτόματο τρόπο τον κωδικό πρόσβασης για να ξεκλειδώσει τη συσκευή. Ένας ειδικός αισθητήρας τοποθετημένος στο λουράκι αναφέρεται στην ευρεσιτεχνία.

Μεταξύ των άλλων ιδεών της Apple, υπάρχουν οι ενδείξεις σχετικά με το λουράκι και τους αισθητήρες για να υποδείξουν στο χρήστη τι είναι επί του παρόντος επιλεγμένο. Σε πλήρη σωματική άσκηση, για παράδειγμα, το λουράκι μπορεί να υποδεικνύει τον αριθμό των θερμίδων που χάνονται σε πραγματικό χρόνο.

Τέλος, η Apple σκέφτεται ένα σύστημα για το βραχιόλι όπου θα προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με το μέγεθος του καρπού του χρήστη. Αυτό θα ήταν ιδιαίτερα πρακτικό κατά τη διάρκεια φυσικών δραστηριοτήτων για να διασφαλιστεί ότι οι αισθητήρες έρχονται σε επαφή με το δέρμα. Και για τις πληροφορίες, η Apple σκέφτεται ένα μηχανοκίνητο σύστημα και όχι ένα απλό ελαστικό βραχιόλι.

Όπως κάθε φορά, είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πότε θα εφαρμόσει η Apple τις ιδέες που παρουσιάζονται στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια διπλώματα ευρεσιτεχνίας δεν χρησιμοποιούνται ποτέ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !