iOS 13: Ένα σφάλμα επιτρέπει την πρόσβαση στις επαφές χωρίς τον κωδικό πρόσβασης του iPhone

0
Ένα νέο σφάλμα έχει παρατηρηθεί στην οθόνη κλειδώματος και επιτρέπει την πρόσβαση στη λίστα των επαφών του iPhone χωρίς να γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασης καποιος.  
Η ανακάλυψη έγινε από τον José Rodriguez, ο οποίος δεν είναι πρώτη φορά που κατάφερε να παρακάμψει την οθόνη κλειδώματος αλλά και πέρυσι με το iOS 12 . Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για το iOS 13 είναι επίσης παρόμοια με αυτή για iOS 12.

Η διαδικασία απαιτεί λήψη μιας κλήσης από το FaceTime και στη συνέχεια πρόσβαση στη λειτουργία Apple VoiceOver από τη Siri για πρόσβαση στη λίστα επαφών. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι αριθμοί τηλεφώνου, οι ταχυδρομικές διευθύνσεις μπορούν να ληφθούν και άλλα, όλα από τη λίστα των επαφών. Ωστόσο, δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στις φωτογραφίες, όπως μπορεί να ήταν στο παρελθόν.

Ο José Rodriguez είδε αυτό το bug για πρώτη φορά σε μία από τις πρώτες beta του iOS 13. Προειδοποίησε την Apple στις 17 Ιουλίου, αλλά το σφάλμα εξακολουθεί να υπάρχει στη έκδοση του Golden Master του iOS 13, έκδοση που πρέπει να ταιριάζει με την τελική έκδοση για το κοινό. Ο Χοσέ Ροντρίγκεζ σημειώνει ωστόσο ότι η Apple φαίνεται να έχει διορθώσει τα προβλήματα με τη beta του iOS 13.1 (η τελική έκδοση θα διανεμηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !