Νέα δοκιμαστική έκδοση έκδοση για το Spotify με την Siri

0
Το Spotify δοκιμάζει επί του παρόντος μια νέα beta μια έκδοση της εφαρμογής iOS με ενσωμάτωση της Siri. Η εφαρμογή επωφελείται από τα νέα API που εισήγαγε η Apple στο iOS 13 που επιτρέπει στις εφαρμογές πολυμέσων να ενσωματωθούν με την Siri.  
Αυτό σημαίνει ότι η Siri θα μεταχειριστεί τη Spotify ως εφαρμογή πρώτης κατηγορίας ακριβώς όπως η Apple Music. Προηγουμένως, θα μπορούσατε να πείτε μόνο στο Siri μια γενική εντολή όπως η μουσική του Spotify και δεν θα μπορούσε να καθορίσει τον καλλιτέχνη / άλμπουμ.

Μόλις κυκλοφορήσει η ενημερωτική έκδοση beta, θα μπορείτε να ενημερώσετε τη Siri. Η λειτουργία θα λειτουργήσει και στα AirPods, αλλά όχι στο Apple Watch, καθώς η εφαρμογή Spotify της φορητής συσκευής είναι απλά ελεγκτής και όχι πλήρης εφαρμογή.

Το Spotify είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα φέτος στην Apple με την εκστρατεία «Time to Play Fair» στην οποία υπογράμμισε πως η εταιρεία χρησιμοποιεί τη θέση της για να προσφέρει το πλεονέκτημα της Apple Music. Πιθανότατα η ώθηση από την Spotify οδήγησε την Apple να ανοίξει το SiriKit για εφαρμογές τρίτου κατασκευαστή πολυμέσων.

Το Spotify δοκιμάζει επί του παρόντος την ενσωμάτωση της Siri σε beta και θα πρέπει να το κυκλοφορήσει στο κοινό μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε μπορειτε να δοκιμάσετε την ενσωμάτωση της Siri με άλλους player μουσικής, μπορείτε να δοκιμάσετε την Pandora, η οποία έχει ήδη ενημερώσει την εφαρμογή sto iOS με την ενσωμάτωση της Siri.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !