AAPL: Η Apple φθάνει σε νέο ρεκόρ στο Χρηματιστήριο

0
Η Apple τελειώνει καλά την εβδομάδα, τουλάχιστον στην πλευρά του χρηματιστηρίου. Το μερίδιό της ξεπερνά τα $ 234, γεγονός που σηματοδοτεί ένα νέο ρεκόρ. Το προηγούμενο ήταν 233,47 δολάρια και αυτό χρονολογείται από τον Οκτώβριο του 2018. Όπως ό, τι φαίνεται, ο Οκτώβριος φαίνεται να φέρνει τύχη στην Apple. 
Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για το κέρδος, συμπεριλαμβανομένης της δημοτικότητας του iPhone 11 και του iPhone 11 Pro. Πολλοί άνθρωποι δεν το πίστευαν πριν από την παρουσίαση και το κοινό φαίνεται να ενδιαφέρεται. Το iPhone 11, ειδικά, φαίνεται να ευχαριστεί χάρη στην χαμηλότερη τιμή από το iPhone XR. Εκτός από το νέο iPhone, οι αναλυτές είναι αισιόδοξοι για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας για να θάψουν (ή τουλάχιστον να περιορίσουν) τον εμπορικό πόλεμο. Η Apple ανησυχεί άμεσα, δεδομένου ότι η ομάδα της κατασκευάζει τα προϊόντα της στην Κίνα.

Η κεφαλαιοποίηση της Apple είναι σήμερα πολύ υψηλή: 1.060 δισ. Δολάρια. Το απόθεμα έχει κερδίσει 2% από χθες και σχεδόν 46% από την αρχή του έτους. Αυτό αντιπροσωπεύει μια αρκετά σημαντική αύξηση, ειδικά επειδή το 2019 δεν ήταν ένα καλό έτος σε όλα τα επίπεδα της Apple (π.χ. με τις πωλήσεις των iPhone σε κάθε τρίμηνο).

Όσον αφορά τη χρηματοδότηση, αυτή είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε ότι η Apple θα κυκλοφορήσει τα επόμενα αποτελέσματα της στις 30 Οκτωβρίου.

Ενημέρωση: Κατά το κλείσιμο της αγοράς, το απόθεμα της Apple ήταν 236,21 δολάρια. Η αποτίμηση της Apple ανήλθε σε 1.067 δισ. Δολάρια.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !