AirPods Pro πρώτες εντυπώσεις και Unboxing

0
Με τα AirPods Pro που θα κυκλοφορήσουν αύριο , η πρώτες εντυπώσεις και unboxing βίντεο έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Τα βίντεο "unboxing" δίνουν μια πιο προσεκτική ματιά στο νέο AirPods Pro και ιδικά στην φόρτιση.  
Σε σύγκριση με τα κανονικά AirPods , η θήκη φόρτισης του AirPods Pro είναι ελαφρώς ευρύτερη. Οι μικρές διαφορές σχεδιασμού μεταξύ των AirPods και του AirPods Pro είναι αρκετά σαφείς ώστε οι περισσότεροι χρήστες θα μπορούν εύκολα να τα διακρίνουν μεταξύ των δύο. Αυτό οφείλεται κυρίως στα αεραγωγοί του AirPods Pro που προορίζονται για την εξίσωση της πίεσης.

Η Apple προσφέρει επίσης τρεις διαφορετικούς τύπους προσαρμογής σιλικόνης με το AirPods Pro. Είναι ενδιαφέρον ότι η Apple προσφέρει επίσης μια ποικιλία προσαρμογών αυτιού που θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό μέγεθος για τα αυτιά σας για βέλτιστη ακύρωση θορύβου και καλύτερη ποιότητα ήχου.

Τα βίντεο "unboxing" επιβεβαιώνουν επίσης ότι η Apple συνδέει ένα καλώδιο USB-C με το Lightning με το AirPods Pro αντί για καλώδιο USB-A σε Lightning όπως συμβαίνει με τα κανονικά AirPods.

Οι πρώτες εντυπώσεις σχετικά με την ποιότητα του ήχου είναι ουδέτερες, αν και οι περισσότεροι αναλυτές ήταν μακριά εντυπωσιασμένοι με την ενεργό ακύρωση θορύβου. Σημείωσαν ότι έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στο μπάσο. Συνολικά όμως, η ποιότητα του ήχου είναι αισθητά καλύτερη από τα κανονικά AirPods. Η προσαρμογή στο αυτί και η απομόνωση θορύβου είναι επίσης καλύτερη από τα φτηνότερα AirPods.

Το νέο AirPods Pro λιανικής πώλησης κοστίζει στα $ 249. Διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου, εξαιρετική ποιότητα ήχου, σχεδιασμό IPX4 ανθεκτικό στο ιδρώτα και διάρκεια ζωής της μπαταρίας που είναι παρόμοια με τα κανονική AirPods.Θα πωλούνται από τις 30 Οκτωβρίου.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !