Η Apple αυξάνει την παραγωγή του iPhone 11 και 11 Pro κατά 10%

0
Το iPhone 11 φαίνεται να έχει μια πολύ καλή αρχή, τόσο πολύ ώστε η Apple ζήτησε από τους προμηθευτές της να αυξήσουν την παραγωγή κατά 10%. Αυτό αντιπροσωπεύει με 8 εκατομμύρια επιπλέον αντίγραφα στη παραγωγή του. 
Η αύξηση αυτή μπορεί να εξηγηθεί από τη ζήτηση που υπερβαίνει τις προσδοκίες, σε παγκόσμια κλίμακα. "Αυτή η ζήτηση είναι πολύ πιο απρόβλεπτη από ό, τι αναμενόταν", λέει ένας προμηθευτής της Apple στο Nikkei . "Προηγουμένως, η Apple ήταν αρκετά προσεκτική για το μέγεθος των παραγγελιών. Μετά την αύξηση, ο όγκος παραγωγής που θα προετοιμαστεί για το iPhone 11 θα είναι υψηλότερος από τον περυσινό χρόνο ", πρόσθεσε.

Ωστόσο, η Apple έχει αναθεωρήσει ελαφρώς τον αριθμό των παραγγελιών για το iPhone 11 Pro Max που προσελκύει (για τώρα ούτως ή άλλως) λίγο λιγότερο από το αναμενόμενο.

Παρά την καλή εκκίνηση, οι προμηθευτές προτιμούν να παραμένουν προσεκτικοί και να δουν εάν οι αυξανόμενες πωλήσεις θα συνεχιστούν τους επόμενους μήνες.

Πέρυσι, η Apple ζήτησε από τους υπεργολάβους Foxconn και Pegatron να ακυρώσουν μια πρόσθετη παραγωγή του iPhone μόλις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του iPhone XR. Τον περασμένο Ιανουάριο, η Apple έριξε την παραγωγή του iPhone XS και XR κατά 10%. Προς το παρόν, το iPhone 11 φαίνεται να τα πάει καλύτερα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !