Η Apple ξεκινά την παραγωγή του iPhone XR στην Ινδία

0
Η Apple ξεκίνησε την παραγωγή του iPhone XR στην Ινδία . Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ETTelecom, ο προμηθευτής της Foxconn άρχισε να κατασκευάζει iPhone XR σε εργοστάσιο κοντά στο Chennai. Αυτά τα iPhone XR δεν θα προορίζονται μόνο για την ινδική αγορά και ένα μερίδιο αυτής της παραγωγής θα έφτανε ακόμη και στην Ευρώπη (και κατά συνέπεια πιθανώς στη Ελλάδα).  
Αυτή η "ινδική" παραγωγή του iPhone XR θα ήταν μόνο το πρώτο βήμα σε ένα πολύ μεγαλύτερο σχέδιο για τη μετεγκατάσταση της παραγωγής εκτός Κίνας με τη Foxconn να είχε ήδη προγραμματίσει το iPhone 11 που παράγεται στο ίδιο εργοστάσιο της Chennai. .

Μέχρι στιγμής, η παραγωγή των iPhone στην Ινδία ανέλαβε η Wistron ( iPhone 6s, iPhone SE ). Έτσι η Apple θα ήταν τελικά ο μεγάλος νικητής αυτών των κινήσεων με το κόστος παραγωγής να είναι κατά 20% χαμηλότερο στην Ινδία (φθηνότερη εργασία), εκτός από το γεγονός ότι η Apple θα μπορούσε έτσι να απομακρύνει τον απειλή ενός φόρου "του Trump" με στόχο τα προϊόντα που εισάγονται από την Κίνα (στις Ηνωμένες Πολιτείες).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !