Η εφαρμογή Apple TV φτάνει σε τηλεοράσεις και συσκευές Roku

0
Η Apple εξακολουθεί να προσφέρει την εφαρμογή της Apple TV σε προϊόντα εκτός τα δικά της. Σήμερα, το Roku ανακοινώνει ότι η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στις τηλεοράσεις και τις συσκευές του. 
Μπορεί να μεταφορτωθεί από το Roku Channel Store και παρέχει πρόσβαση σε ταινίες και σειρές που είναι διαθέσιμες στο iTunes Store, στην υπηρεσία καναλιών της Apple TV για να εγγραφούν σε τηλεοπτικά κανάλια και να τα παρακολουθήσουν ζωντανά παρακολουθώντας και την Apple TV + όταν η υπηρεσία θα ξεκινήσει από την 1η Νοεμβρίου.

"Με την άφιξη της εφαρμογής Apple TV στις συσκευές Roku, οι πελάτες μας θα επωφεληθούν από ένα ακόμα ευρύτερο φάσμα συναρπαστικών ψυχαγωγικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της πολυαναμενόμενης υπηρεσίας Apple TV +", δήλωσε ο Scott Rosenberg, αντιπρόεδρος της Roku. "Το Roku είναι πολύτιμος συνεργάτης για τους παρόχους περιεχομένου που επιθυμούν να προσεγγίσουν ένα μεγάλο και αφοσιωμένο κοινό και προσβλέπουμε στην προσθήκη αυτής της νέας επιλογής στους χρήστες του Roku ", πρόσθεσε.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη άμεσα σε 16 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από σήμερα. Υπενθυμίζουμε ότι αυτή η εφαρμογή υπάρχει ήδη σε ορισμένες τηλεοράσεις από Samsung, Sony, LG και Vizio. Η Apple θέλει να ανοίξει αρκετούς κατασκευαστές για την Apple TV + που θα χρησιμοποιηθούν από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !