Η Κίνα κατηγορεί την Apple ότι προστατεύει τους διαδηλωτές στο Χονγκ Κονγκ

0
Η Apple ενέκρινε πρόσφατα την εφαρμογή HKmap Live ( μετά την άρνησή της την πρώτη φορά ) η οποία επιτρέπει στους διαδηλωτές στο Χονγκ Κονγκ να γνωρίζουν την τοποθεσία της αστυνομίας σε πραγματικό χρόνο. Η εφαρμογή αυτή διαταράσσει την ήσυχη πλευρά της Κίνας. 
"Η Apple σκοπεύει να είναι συνεργός στους διαδηλωτές; " Αναφέρει το επίσημο όργανο Τύπου του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος. "Η Apple πρέπει να σκεφτεί τις συνέπειες της απερίσκεπτης και λανθασμένης απόφασης της ", προειδοποιεί η Daily People.

Η HKmap Live θέλει να είναι η πιο κατεβασμένη εφαρμογή στο App Store στο Χονγκ Κονγκ στην κατηγορία Travel. Αυτό είναι ενοχλητικό για την Κίνα, όπως και η ύπαρξη της "δόξας στο Χονγκ Κονγκ" , ένας ανεπίσημος ύμνος που συχνά φώναζαν οι διαδηλωτές κατά τη διάρκεια του αντιδημοκρατικού κινήματος. Η Κίνα επικρίνει το γεγονός ότι η Apple ενέκρινε αυτό το τραγούδι στο iTunes Store.

"Η παροχή μιας πύλης για" τοξικές εφαρμογές "βλάπτει τα συναισθήματα του κινεζικού λαού, στρεβλώνει τα γεγονότα των επιχειρήσεων του Χονγκ Κονγκ και έρχεται σε αντίθεση με τις απόψεις και τις αρχές του κινεζικού λαού", λέει η People's Daily. "Η Apple και άλλες επιχειρήσεις θα πρέπει να είναι σε θέση να διορθώνουν ενα λάθος. Πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι μόνο η ευημερία της Κίνας και του Χονγκ Κονγκ θα τους φέρει μια ευρύτερη και πιο βιώσιμη αγορά ", ανέφερε ο Τύπος.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !