Στο Fortnite εμφανίστηκε μια μαύρη τρύπα και έριξε μαύρο σε ολόκληρο το πλανήτη

0
Η αναπαραγωγή του Fortnite δεν είναι δυνατή για μερικές ώρες τώρα, είτε στο PlayStation 4, στο Xbox One, στο Switch, στο PC, στο iOS ή και στο Android. Όλα τα παιχνίδια συνδέονται με μια μαύρη τρύπα που αναρροφά το χάρτη παιχνιδιών και τους χαρακτήρες που πηγαίνουν σε αυτή από την Κυριακή στις 8 μ.μ. Αυτό είναι το έργο ενός μετεωρίτη που συνέτριψε στο νησί. 
Η Epic Games, η οποία αναπτύσσει το παιχνίδι, έχει καθαρίσει τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα για να παρουσιάσει μόνο ένα ζωντανό βίντεο.Σε αυτό βλέπουμε ακριβώς τη μαύρη τρύπα ... και τίποτα άλλο. Το βίντεο μπορεί να προβληθεί στο YouTube και το Twitter.

Τα εκατομμύρια των ανθρώπων που παίζουν το Fortnite ανησυχούν και αναρωτιόνται αν το αγαπημένο τους παιχνίδι σταματά, το οποίο είναι δωρεάν; Η απάντηση δεν υπάρχει φυσικά από κανένα. Οι Epic Games κάνουν μια τεράστια κίνηση στο μάρκετινγκ και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι λειτουργεί. Το hashtag #Fortnite είναι σε εξέλιξη στο Twitter σε αρκετές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδος, με περισσότερα από 530 000 tweets για τώρα.
Αυτή η κατάσταση φαίνεται να είναι πραγματικά μια μακρά συντήρηση πριν από την άφιξη της Season 11 (ή το κεφάλαιο 2, ποιος ξέρει). Το ιταλικό App Store έχει ήδη ανάψει το φυτίλι την Παρασκευή, δείχνοντας μια ολοκαίνουργια κάρτα. Η Apple έχει από τότε αφαιρέσει το περιεχόμενο που ανεβάσατε κατά ...λάθος.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !