IOS 13 jailbreak: Πλησιάζει η ώρα της κυκλοφορίας του Checkra1n

0
Το Checkra1n βρίσκεται σε εξέλιξη από τους προγραμματιστές. Αυτό το εργαλείο, που βασίζεται στο ελάττωμα του Bootrom Checkm8, θα είναι σε θέση να κάνει jailbreak στο iOS 13 και πιθανώς προηγούμενες εκδόσεις, όπως το iOS 12. Αναπτύσσεται εν μέρει και από τον γνωστό Luca Todesco, ο οποίος έχει ήδη δημιουργήσει εργαλεία jailbreaks στο παρελθόν.  
Με μια εικόνα στο λογαριασμό του στο Twitter με το Checkra1n δείχνει ένα iPhone SE και ένα iPod touch 7ης γενιάς. Και τα δύο βρίσκονται στο iOS 13 (όπως αποδεικνύεται από την παρουσία της εφαρμογής Locate) και έχουν την εφαρμογή Checkra1n. Αυτό θα κάνει jailbreak συσκευή του, αλλά οι συγγραφείς του Checkra1n παραμένουν ασαφείς σχετικά με τις λεπτομέρειες για τώρα, επειδή το εργαλείο είναι ακόμα σε εξέλιξη.

"Το Checkra1n έχει σχεδιαστεί για να είναι μια απρόσκοπτη εμπειρία", εξηγεί ο Luca Todesco. "Η ομάδα έχει κάνει πολύ δουλειά για να εξασφαλίσει μια γρήγορη και ομαλή εμπειρία jailbreak. Με εκπλήσσει πόσο γρήγορο [το Checkra1n] είναι κατά τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη εξέλιξη που παίρνει " , πρόσθεσε. Χωρίς ωστόσο να αναφερει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ως υπενθύμιση, το χαρακτηριστικό γνώρισμα του checkm8 είναι ότι είναι υλικό και δεν μπορεί να αποκλειστεί από την Apple με μια ενημέρωση του iOS . Αφορά όλες τις συσκευές που διαθέτουν επεξεργαστή μεταξύ του A5 και του A11. Στα iPhone, αυτό αφορά τα μοντέλα μεταξύ του iPhone 4S και του iPhone 8 / iPhone 8 Plus / iPhone X.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !